2009-02-03, 11:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Napisane przez agness51
Nie mam weny do pisania, wybaczcie.
|
a gdzie się wena podziała ? wybaczamy 
Cytat:
Napisane przez agolek
no ba! nawet balwana zrobilismy!!! 
|
ale czad 
Cytat:
Napisane przez agolek
a gzdie byli  ? ale zazdroszcze...zwlaszcza jak na dworze armageddon...
|
byli na Fuertaventurze (wyspy Kanaryjskie) bajkowe miejsce 
Cytat:
Napisane przez agolek
dijechalam do prayc dzis ok, teraz deszcz na maxa pada i ze sniegu malo co zostalo.pOtem na niby przymrozic i moze gololedz byc..  geeeez cos ie dzieje z ta pogada..
|
zima, zima, zima my też niedawno to przechodziliśmy więc teraz Wasza kolej 
jedź ostrożnie 
Cytat:
Napisane przez agolek
dzis wczesniej z pracy wychodze bo mam na 4 pobranie sluzu do badania,no wiecie z szyjki macicy,zapomialam jak sie nazywa to badanie.
|
cytologia?
Cytat:
Napisane przez yerba
Wczoraj piekliśmy z BTŻ muffinki. Co prawda kiedyś już robiłam z tego samego przepisu, ale wczoraj znów byłam zdumiona, że one takie pyszne są. Jeszcze mam kilka na dzisiaj, bo zrobiliśmy dużą blachę 
Ponadto mam trochę pracy w mojej organizacji i w sumie wszystko jest po staremu. no, może o tyle zmiana, że BTŻ mnie "podrywa" hihi  .
|
chętnie bym wpadła na muffinkę 
a z BTŻ-em widzę ze atmosfera się podgrzewa ale wyglądasz na zadowoloną więc tak trzymać 
Ja od rana szukam noclegów w górach na przyszły tydzień oczywiście jak to ja, zabrałam się za organizację i nagle się okazało że wszystko na mojej głowie (sama się prosiłam, jakaś dziwna jestem, zamiast na gotowe przychodzić to ja się zawsze w głównego organizatora bawię ).
No w każdym razie znalazłam nocleg i zarezerwowałam i mam nadzieję że będzie okej
Jadę dziś do Katowic na stałe (nareszcie nie żebym nie lubiła rodzinnego domu, ale jak już kiedyś pisałam własne to własne )
No i oczywiście czeka mnie nauka 
miłego dnia Laseczki
Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2009-02-03 o 12:16
|
|
|