Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-03, 19:27   #1036
Soy Marisol
Rozeznanie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
dobra, dobra ale to nie znaczy że ma mój wyjazd sabotować
dzieci z domu wyfrunęły, to pies przytył od razu, szalona kobieta normalnie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
Podobno nie powinno się mierzyć palca suwmiarką, bo wtedy można spłaszczyć palec i odczytać mniejszy rozmiar, niż jest w rzeczywistości. Najlepiej zmierzyć wewnętrzną średnicę pierścionka, który nosicie na palcu serdecznym.

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
Miałam chwilę weny i napisałam sms do TŻ'ta :

chcesz Skarbie to zapraszam po pracy od razu na obiadzik- spaghetti z dodatkiem miłości, posypane całusami
Jak pięknie. Bardzo mi się spodobały te słowa Chyba "zerżnę" kiedyś od Ciebie ten tekst

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
haha sama namotalam.tak sobie skrocilam od schabowego przepis sie nazywa schab z cebulka w sosie. ale w przepisie podane sa piersi z kurczaka do tego bo w koncu z piersi z kurczaka tez sie robi kotlety
Schab z kurczaka Tego jeszcze nie grali

Cytat:
Napisane przez _agatka Pokaż wiadomość
ja sie za bardzo boje horrorów zeby je ogladac, raz nawet sie przełamałam i obejrzałam z TZ piłe3, ale dziekuje bardzo za takie emocje, wole ich nie ogladac, tak samo z brutalnymi filmami - wczoraj ogladałam taki film o kibolach angielskich powiazanych z gangsterami i narkotykami,same krwawe bójki, jatki - wrecz masakra - widziałam tak ok.25 min, pózniej podziekowałam
no a teraz lece doczytywac ....
Ze mną się jakieś dziwne rzeczy dzieją, bo jak byłam młodsza - podstawówka, liceum, to oglądałam horrory i luuz Czasem coś sobie wkręcałam, że zaraz coś mnie złapie za rękę, jak szłam po ciemku ale ta schiza po jakimś czasie mijała. Teraz jakoś wcale nie mogę oglądać horrorow, jakaś drażliwa się stałam i szybciej do mnie trafiają. No boję sie poprostu.

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
jak nie przyjdzie to niech zaluje!! u mojej znajomej facet wstydzi sie siusiu w domu u niej zrobic..a co mowiac wykapac sie
No to trzeba lać po ściankach, to nikt nie usłyszy Bieeedak.

Edytowane przez Soy Marisol
Czas edycji: 2009-02-03 o 20:07 Powód: Przyszła pani inżynier, a suwmiarkę napisała przez "f" :cool:
Soy Marisol jest offline Zgłoś do moderatora