Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-04, 17:19   #1498
cathy
Organizatorka

GG do cathy
Dot.: Zakupy na Cherry Culture - NYX Cosmetics i inne

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;1082162 4]cathy, spokojnie, u nich dopiero 10 rano mi zwykle status zmienia się koło 21[/quote]

10- ta, nie 10- ta, 4 dni zanim paczka trafi do pakowania, to i tak sporo moim zdaniem. A teraz co, będę czekała kolejne 4 aż z pakowania wyjedzie? Czyli po tygodniu od zamówienia raczą mi w końcu wysłać to, za co kasę od razu sciągnęli?
Inne firmy też mają potok zamówień (zwłaszcza mineralne przy darmowych wysyłkach), a uwijają się znacznie szybciej- czyli można.. I to mi się nie podoba. I tak wystarczająco długo czekamy na działanie naszej poczty, więc dodatkowe czekanie na wysyłkę wcale mi się nie podoba ...

Sorry, ale wściekła jestem strasznie.. Musiałam się wyładować

jak się nie zmieni w nocy status, to chyba mnie coś trafi ...

u mnie minęło już więcej niż 30 minut od wysłania im GRZECZNEGO maila z DELIKATNYM zapytaniem, dlaczego zajmuje to tyle czasu I na razie cisza.. No, ale nie wymagam natychmiastowej odpowiedzi- byle w ogóle raczyli odpowiedzieć, a jeszcze lepiej- wysłać mi w końcu paczkę ...

Edytowane przez cathy
Czas edycji: 2009-02-04 o 17:21
cathy jest offline Zgłoś do moderatora