Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-04, 19:19   #1805
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV

Cytat:
Napisane przez Lena21 Pokaż wiadomość
Samoa: Klaustrofobiczna No cóż odczucia to sprawa subiektywna i nie podlegają dyskusji Ja byłam tam na weselu w "Lechu" parę lat temu, też go brałam pod uwagę Ładnie tam jest,jedzenie tez mi smakowało i taniej jest niż w "Azalii" Dobry wybór!
własnie słyszałam same pchlebne opinie o tym hotelu, a czy jest tańszy od Azalii, nie wiem, teraz mamy 150 zł ale w 2010 będzie ok. 170. W Azlii podobał mi sie wystrój ale jakos sufit mi sie wydawał a nisko i ta sala do tańczenia ciasna, to miałam na myśli - ale wiadomo, każdy ma inne odczucia) Ale ogólnie hotel jest na prawde brdzo ładnyfajne jest to, że można wyjść na zwnątrz tam od strony tej sali do tańczenia własnie.

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
nie na szczęście moi rodzice nigdy mnie nie traktowali jak niedorozwiniętej, byłam już duża to już była 1 klasa liceum jeździłąm do ciotki na wieś 60 km, a tak dokłądnie do mojego TŻ ale jeszcze nie wypadało tak centralnie do niego, poza tym to były początki najgorsze jak się dziecko pod kloszem trzyma a później dziw wielki że w wieku 15 lat nie umie sobie zrobić kanapki bo nie wie jak się chleb kroi mam taką koleżankę w wieku 20 lat nie zrobiłą sobie jeść bo nie umiałą i potrafiła przesiedziećcały dzień głodna aż jej młodsza siostra wróci ze szkoły (ok 14 lat) i zrobi jej jeść Sama nie wiem czy to lenistwo, głupota czy coś jeszcze innego. Inny przykład, dziewczyna jest w 3 klasie gimnazjum i ją rodzice przywożą i odwożą do domu ech....bo mamusia taka nadgorliwa
czyli byłam niedorozwinieta jeśli nie miałam nikogo na wsi do kogo mogłabm jeździć a do tego własnie w 3 klasie gimnazjum byłam zawożona i odwożona o szkoły

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no, ale chyba moze cie zrobic wspolwlascicielem konta
nie wiem, nie potrzebuje tego, bo i tak mam pełne upowaznienie. Jak tam będziemy to zapytamy. Ale wole zostawic to konto nawet tylko z upowaznieniem, bo ma wysokie oprocetowanie (całe szczęście, ze tz pracował w banku, bo prcownikom dwali i teraz mozemy korzystać)A własciwie to nawet nie wiem co zmieni to, że będe wspolwlscicielem, wiesz?

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
dziewczyny a co ja zrobię ze w Zduńskiej akurat wszyscy zaczynaj asie żenić!! wszyscy godziny już w styczniu mieli po zaklepywane:/ Byłam wczoraj w 3 kościołach i nic nie ma bata:/ A w nowym który się buduje nie wiadomo czy się wybuduje wiec tam nawet nie ma co iść!!! Nic nie zrobię ale chociaż msza ma być troszkę krótsza bo już gadałam z siostra. I ma być koniec o 19:30 i prze kościołem z pól godziny. Ale wiecie co wcale się nie przejmuje po mnie są jeszcze śluby!! Śluby są do 21... Wiec moja to nie wcale taka straszna godzina...

Plener, plener będziemy mieć w poniedziałek prawdopodobnie. Jeszcze uzgodnimy to z paparazzi... Ale to dopiero dwa tygodnie przed ślubem....
zabwnie brzmi to paparazzi Wy tam jsteście jakimis szatnami co maja sluby po nocach?

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
TZ dzis wysyla zgloszenie na Cracovia Maraton. teraz nie ma to tamto - musi pobiec (bo szkoda by bylo tych 50zl ). mozliwe, ze mu bank zasponsoruje ubranko i oplate startowa, bo jego dyrektorka bedzie gadac z dzialem marketingu o tym. fajnie by bylo no i jaki plus w drodze do awansu
A marketing nie powie, że tnie koszty?Chociaz to jaies grosze będa
mozna np zorganizowac zawody w piciu wódki między bankami - mam kolege w wbk, który narzuca takie tempo i jest niezniszczalny to by wygrał

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
14 lat to nie dziecko. Ja w tym wieku codziennie dojeżdżałam autobusem do liceum ponad 20 km w jedną stronę (przez 4 lata) i jakoś się przyzwyczaiłam i nie narzekałam
bardziej dziecko niz nie-dziecko
Odnosnie tych aocznych, bo mi sie ni zacytowałas- nie doczytałas co pisałm dalej i tego, ze moje wrażenie wynika z tego jacy zaoczni sa u mnie. A dobrze wiem,ze sa prywatne dla papieru i mówiłam, że takich bym nie brała pod uwage tylko te lepsze o ile chciałabym sie czegos nauczyć.

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Ale miala dzisiaj przypadek, hehe:
A więc poszlam na zakupy do sklepu H&M i kupiłam spinki i buty, zapalcilam oczywiście itd.
Przechodze przez bramki coś mi piknęło delikatnie, nawet sie nie zatrzymywałam bo mi się spieszyło(nawet nie wpadlam na pomysł że moze to u mnie coś)
Wpadam do domu patzre na buty a tutaj klips antyzłodziejowy
Teraz nie wiem jak Go zdjąć, w sumie mam paragon może bym się przeszła z 'reklamacją' do H&M dobre
ja miałam kiedys na kurtce i tata rowalił śrubokrętem i młotkiem, ale ciężko byo, lepij wróc do sjklepu z paragonem

Cytat:
Napisane przez Elitka4 Pokaż wiadomość
Ale się wpieniłam. Już nawet wizaż jest skażony

A jescze odnośnie jedzenia u moich znjmych nawet nie pamietam ile było jedzienia, nie liczyam, bo nie jestem psycholem, pamietam, ze dobre. A jak ktos mówi, że a duzo to można nie podawac osttniego dania i kazac zapakować i wziąc na poprawiny.
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora