|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Cytat:
Napisane przez Lena21
Samoa: Klaustrofobiczna  No cóż odczucia to sprawa subiektywna i nie podlegają dyskusji  Ja byłam tam na weselu w "Lechu" parę lat temu, też go brałam pod uwagę  Ładnie tam jest,jedzenie tez mi smakowało i taniej jest niż w "Azalii"  Dobry wybór!
|
własnie słyszałam same pchlebne opinie o tym hotelu, a czy jest tańszy od Azalii, nie wiem, teraz mamy 150 zł ale w 2010 będzie ok. 170. W Azlii podobał mi sie wystrój ale jakos sufit mi sie wydawał a nisko i ta sala do tańczenia ciasna, to miałam na myśli - ale wiadomo, każdy ma inne odczucia) Ale ogólnie hotel jest na prawde brdzo ładny fajne jest to, że można wyjść na zwnątrz tam od strony tej sali do tańczenia własnie.
Cytat:
Napisane przez bianeczkaa
nie na szczęście moi rodzice nigdy mnie nie traktowali jak niedorozwiniętej, byłam już duża  to już była 1 klasa liceum  jeździłąm do ciotki na wieś 60 km, a tak dokłądnie do mojego TŻ ale jeszcze nie wypadało tak centralnie do niego, poza tym to były początki  najgorsze jak się dziecko pod kloszem trzyma a później dziw wielki że w wieku 15 lat nie umie sobie zrobić kanapki bo nie wie jak się chleb kroi  mam taką koleżankę w wieku 20 lat nie zrobiłą sobie jeść bo nie umiałą i potrafiła przesiedziećcały dzień głodna aż jej młodsza siostra wróci ze szkoły (ok 14 lat) i zrobi jej jeść ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Sama nie wiem czy to lenistwo, głupota czy coś jeszcze innego. Inny przykład, dziewczyna jest w 3 klasie gimnazjum i ją rodzice przywożą i odwożą do domu  ech....bo mamusia taka nadgorliwa
|
czyli byłam niedorozwinieta jeśli nie miałam nikogo na wsi do kogo mogłabm jeździć a do tego własnie w 3 klasie gimnazjum byłam zawożona i odwożona o szkoły
Cytat:
Napisane przez lain
no, ale chyba moze cie zrobic wspolwlascicielem konta  
|
nie wiem, nie potrzebuje tego, bo i tak mam pełne upowaznienie. Jak tam będziemy to zapytamy. Ale wole zostawic to konto nawet tylko z upowaznieniem, bo ma wysokie oprocetowanie (całe szczęście, ze tz pracował w banku, bo prcownikom dwali i teraz mozemy korzystać )A własciwie to nawet nie wiem co zmieni to, że będe wspolwlscicielem, wiesz?
Cytat:
Napisane przez jozia
dziewczyny a co ja zrobię ze w Zduńskiej akurat wszyscy zaczynaj asie żenić!! wszyscy godziny już w styczniu mieli po zaklepywane:/ Byłam wczoraj w 3 kościołach i nic nie ma bata:/ A w nowym który się buduje nie wiadomo czy się wybuduje wiec tam nawet nie ma co iść!!! Nic nie zrobię ale chociaż msza ma być troszkę krótsza bo już gadałam z siostra. I ma być koniec o 19:30 i prze kościołem z pól godziny. Ale wiecie co wcale się nie przejmuje po mnie są jeszcze śluby!! Śluby są do 21... Wiec moja to nie wcale taka straszna godzina...
Plener, plener będziemy mieć w poniedziałek prawdopodobnie. Jeszcze uzgodnimy to z paparazzi... Ale to dopiero dwa tygodnie przed ślubem....
|
zabwnie brzmi to paparazzi Wy tam jsteście jakimis szatnami co maja sluby po nocach?
Cytat:
Napisane przez lain
TZ dzis wysyla zgloszenie na Cracovia Maraton. teraz nie ma to tamto - musi pobiec (bo szkoda by bylo tych 50zl  ). mozliwe, ze mu bank zasponsoruje ubranko i oplate startowa, bo jego dyrektorka bedzie gadac z dzialem marketingu o tym. fajnie by bylo  no i jaki plus w drodze do awansu 
|
A marketing nie powie, że tnie koszty?Chociaz to jaies grosze będa
mozna np zorganizowac zawody w piciu wódki między bankami - mam kolege w wbk, który narzuca takie tempo i jest niezniszczalny to by wygrał
Cytat:
Napisane przez aniolekKB
14 lat to nie dziecko. Ja w tym wieku codziennie dojeżdżałam autobusem do liceum ponad 20 km w jedną stronę (przez 4 lata) i jakoś się przyzwyczaiłam i nie narzekałam 
|
bardziej dziecko niz nie-dziecko
Odnosnie tych aocznych, bo mi sie ni zacytowałas- nie doczytałas co pisałm dalej i tego, ze moje wrażenie wynika z tego jacy zaoczni sa u mnie. A dobrze wiem,ze sa prywatne dla papieru i mówiłam, że takich bym nie brała pod uwage tylko te lepsze o ile chciałabym sie czegos nauczyć.
Cytat:
Napisane przez madziulka_
Ale miala dzisiaj przypadek, hehe:
A więc poszlam na zakupy do sklepu H&M i kupiłam spinki i buty, zapalcilam oczywiście itd.
Przechodze przez bramki coś mi piknęło delikatnie, nawet sie nie zatrzymywałam bo mi się spieszyło(nawet nie wpadlam na pomysł że moze to u mnie coś)
Wpadam do domu patzre na buty a tutaj  klips antyzłodziejowy 
Teraz nie wiem jak Go zdjąć, w sumie mam paragon może bym się przeszła z 'reklamacją' do H&M  dobre 
|
ja miałam kiedys na kurtce i tata rowalił śrubokrętem i młotkiem, ale ciężko byo, lepij wróc do sjklepu z paragonem
Cytat:
Napisane przez Elitka4
Ale się wpieniłam. Już nawet wizaż jest skażony 
|

A jescze odnośnie jedzenia u moich znjmych nawet nie pamietam ile było jedzienia, nie liczyam, bo nie jestem psycholem, pamietam, ze dobre. A jak ktos mówi, że a duzo to można nie podawac osttniego dania i kazac zapakować i wziąc na poprawiny.
|