Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-04, 18:33   #265
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
paulina - nie ma się co bać narkozy ja sama panikowałam jak miałam mieć operację, a potem poszło gładko wszystko - a co do dentysty przypomniałaś mi, że muszę się na kontrolę wybrać... // co do pani nauczycieli to brawo brawo

Dziekuje za otucheBardziej sie boje,że nie dam rady wytrzymac z bólem który mi towarzyszya musze az do piątku.

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Dla mnie szokiem jest gdy niedaleko miasta zobacze zająca, czy jeża. Jadac na śląsk widziałam stado saren na polance... A Eva na codzien widuje wielbłądy...

Szpiegu jak skoncze z tym rmontem zaprosze cie to sarenki przez siatke bedziesz mogła obserwowac,ewentualnie dzika w trakcie zbierania grzybkówbo bazanty to na podwórku mieszkaja

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Paulina - gratuluję stanowczości i rzeczowego podejścia Tobie i cyferkom!

Czy Wy też tak macie, że jak tylko widzicie, że ktoś ma kilkulinijkową przerwę między zdaniami, to sprawdzacie, czy coś jest napisane na biało?

dziekuje

Ja tez zawsze sprawdzam

Cytat:
Napisane przez espera Pokaż wiadomość
Paulina - brawo!! Cieszę się, że pokazałaś babsztylowi, że nie będziesz tolerować takiego postepowania i utarłaś jej nosa.

wyjscia innego nimam

Margi i Elli młody mi na zdjęcia spojrzał i znowu jest"mama kupisz nam takiego żółwia"

Eva świetne zdjecianie będziesz miała nic przeciwko jak sobie zapisze na dysku?

Zrobiliśmy lekcje z Jakubem i tak sobie jego cwiczenia przegladałam.Patrze a tu jakies słoneczko pod zadaniami narysowane.Zapytałam czemu maluje po ćwiczeniach.Poinformował mnie,ze to nie on tylko Pani mu dziś narysowała bo bardzo ładnie prace zrobiłCzyzby moja interwencja podziałała?Pierwszy raz od poczatku roku pochwałe dostał

Ps.Młody mnie zmusił do zamieszczenia zdjęcia jego pupilkaZwanego przez nas pieszczotliwie czarnym szatanem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mpkpik.jpg (60,5 KB, 14 załadowań)
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora