2009-02-04, 18:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Cytat:
Napisane przez malinka_86
paulina - nie ma się co bać narkozy ja sama panikowałam jak miałam mieć operację, a potem poszło gładko wszystko - a co do dentysty przypomniałaś mi, że muszę się na kontrolę wybrać... // co do pani nauczycieli to brawo brawo 
|
Dziekuje za otuche Bardziej sie boje,że nie dam rady wytrzymac z bólem który mi towarzyszy a musze az do piątku.
Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Dla mnie szokiem jest gdy niedaleko miasta zobacze zająca, czy jeża. Jadac na śląsk widziałam stado saren na polance... A Eva na codzien widuje wielbłądy...
|
Szpiegu jak skoncze z tym rmontem zaprosze cie to sarenki przez siatke bedziesz mogła obserwowac,ewentualnie dzika w trakcie zbierania grzybków bo bazanty to na podwórku mieszkaja
Cytat:
Napisane przez Malla
Paulina - gratuluję stanowczości i rzeczowego podejścia Tobie i cyferkom!
Czy Wy też tak macie, że jak tylko widzicie, że ktoś ma kilkulinijkową przerwę między zdaniami, to sprawdzacie, czy coś jest napisane na biało? 
|
dziekuje
Ja tez zawsze sprawdzam
Cytat:
Napisane przez espera
Paulina - brawo!! Cieszę się, że pokazałaś babsztylowi, że nie będziesz tolerować takiego postepowania i utarłaś jej nosa.
|
wyjscia innego nimam
Margi i Elli młody mi na zdjęcia spojrzał i znowu jest"mama kupisz nam takiego żółwia"
Eva świetne zdjecia nie będziesz miała nic przeciwko jak sobie zapisze na dysku?
Zrobiliśmy lekcje z Jakubem i tak sobie jego cwiczenia przegladałam.Patrze a tu jakies słoneczko pod zadaniami narysowane.Zapytałam czemu maluje po ćwiczeniach.Poinformował mnie,ze to nie on tylko Pani mu dziś narysowała bo bardzo ładnie prace zrobił Czyzby moja interwencja podziałała?Pierwszy raz od poczatku roku pochwałe dostał
Ps.Młody mnie zmusił do zamieszczenia zdjęcia jego pupilka Zwanego przez nas pieszczotliwie czarnym szatanem
|
|
|