Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak uzyskać taki makijaż ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-27, 16:20   #5
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca
Dot.: Jak uzyskać taki makijaż ?

Cytat:
Napisane przez asienka22
smoczyca a to nies jest czasem forum dla wizazystki?bo nie rozumiem kompletnie tego co napisalas
Wydawało mi się, że dobrze władam językiem ojczystym, no ale cóż... widocznie nie do wszystkich dociera, a zatem raz jeszcze.
Na wizażu mamy kilka różnych tematycznych for - kosmetyczka, wizażystka, paznokcie, perfumy, fora medyczne itd. Każde forum ma swój cel, na każdym porusza się inne tematy. Spryciarka to pytanie założyła na forum kosmetyczka - na forum kosmetycznym rozmawiamy o pielęgnacji, kremach, zabiegach, tonikach, maseczkach itd. Pytania odnośnie makijażu i kosmetyków kolorowych zadajemy na forum wizażystka. Przesunęłam wątek Spryciarki na forum wizażystkowe, bo jestem moderatorką i mam taką możliwość. Możesz wejść na forum kosmetyczne i zobaczyć, gdzie oryginalnie został założony wątek - będzie tam nick, tytuł wątku i odnośnik, że wątek został przesunięty.

Edit - zmeniłam nieco wypowiedź bo błędnie założyłam, że Spryciarka (założycielka wątku) i Asienka 22, która podaje moje słowa w wątpliwość to jedna i ta sama osoba. Moje niedopatrzenie.

Edytowane przez Smoczyca
Czas edycji: 2005-12-27 o 16:44 Powód: poprawka
Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując