2005-12-27, 17:42
|
|
BAN stały
|
koniec z pigulkami.opinia i prosba mojego chlopaka, ja przyznaje racje.
moj chlopak doszedl do wniosku, ze przez pigulki przestalam sie interesowac seksem (juz w 100% i nie bedzie lepiej i nie wzrosnie mi libido)i nim jako mezczyzna i partnerem.mowil ze seks i jego samego mam za przeproszeniem gleboko w . ..powiedzial rowniez ze jestem malo kobieca i malo atrakcyjna i malo sie soba zajmuje-nie maluje sie,nie zwazam na ciuchy(to co zaloze).
oprocz tego to jestem nudna, jestem wiecznie niezadowolona, klotliwa, jestem leniem do potegi entej
poprosil mnie zebym przestala brac pigulki bo i tak ja nie wykazuje checi wspolzycia juz od dlugiego czasu.dla mnie seks sie stal juz meczarnia.kiedys wspolzylam codziennie.przychodzilam po lekcjach do mojego chlopaka(bezposrednio ze szkoly)na godzinke i sie kochalismy bez zadnych gier wstepnych ani afrodyzjakow.teraz to nawet sama gra wstepna jest juz meczarnia, a seks to za duzo powiedziane.
jak tak dalej bedzie to nawet nie bedzie sensu spotykac sie ze soba, i dodal ze juz sie nudzi cala ta sytuacja.nawet chcial sie rostac dzisiaj ale dal mi szanse.to nie znaczy ze mnie nie kocha.
wiec oboje prosimy o wasza opinie.chcemy przestac tzn ja przestaje brac pigulki.
jest to 2 dzien nowego opakowania a dzisiaj teoretycznie biore 3 tabletke (nie dawno byla przerwa i krwawienie). chce przestac juz dzis, poniewaz razem spedzamy sylwka a nie chce byc chodzaca maruda i pesymistka nie mowiac o leniu i kobiecie ktora nie dba o siebie.
chcemy razem wspolzyc bez oporow, oczywiscie nie zapominajac o innym zabezpieczeniu.
mam pytanie odnosnie zaprzestania w tym momencie.czy jezeli przestane brac pigulki to bede miala okres zaraz po skaczonym opakowaniu czyli drugi okres w tym samym miesiacu?
drugie pytanie to inna antykoncepcja- gumki (tez bede stosowac)ale znam ceny.postaramy sie kupowac durexy i te drozsze. bo do tej pory kupowalismy jakies tandety za 2 zlote(data waznosci byla prawidlowa, ale zauwazylam ze szybciej pekaja.nawet zostawilam z 5 cm miejsca na sperme a i tak moj chlopak wchodzil w to miesce i pekaly)
chodzi mi o globulki plemnikobojcze-jaka jest ich cena i ile sztuk ich jest.
trzecie pytanie to postinor-3 lata temu placilam 40 zlotych(4 sztuki), chcialam sie dzis zapytac o cene.podobniez jest teraz jakis postinor duo-czy ma podwojna "sile"?wtedy bralam o normalnej nazwie.prosze bez wizyty podac cene, bo chodze na panstwowke.postaram sie cos wynajdnac ale lepiej odrazu miec wszystkie informacje.
dodam ze sie boje nie regularnych miesiaczek teraz gdy przestane brac pigulki.problemow zdrowotnych nie mam zeby przerywac branie pigulek.(tylko to co napisalam)-to tak na marginesie.
czytalam (juz poruszylam taki temat)ze aby wyregulowac okres (bez pomocy pigulek anty) trzeba najpierw zrobic badania hormonalne?zeby lekarz znalazl przyczyne nie regularnosci?po jakim czasie od skonczenia opakowania pigulek anty nalezy je zrobic?chce jak najszybciej miec regularna miesiaczke.wole myslec ze bede miala nieregularna.zeby nie byc zaskoczonym.
|
|
|