Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-06, 12:38   #395
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
luna kongratulejszyn

A mi sie stalo "cus" z noga. Pod prawym kolanem (znaczy w zgieciu) mam spuchniete od paru dni. Dzis wyazl mi dodatkowo siniak (nie udezylam sie). Do tego prawa lydka jest jakby spuchnieta, widac, bo szersza i nabrzmiala w porownaniu do lewej . Nie wiem, co jest grane, ale mnie to niepokoi. ostatnio duzo cwiczylam, daruje sobie sport na pare dni. Ktos wie, co to moze byc?
Jeśli masz możliwość kup sobie tą maść REPARIL GEL N.
działa przeciw bólowo,przeciw obrzękowo,przeciw zapalnie.
mój mąż miał ją zapisana przez chirurga.
nie wiem,czy jeśli pojawił ci się siniak i obrzęk,można stosować opaskę usiskową.
nawet po złamaniu dziś nie nakłada się gipsu ca całość tylko szynę,aby obrzęk miał możliwośc się powiększyć i zmiejszyć.

dobre są liście z kapusty białej,ocet,lub altacet.robić okłady i smarowac na przemian maściami.

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Margo, mój tusz ogólnie przypomina mieszaninę fioletu z czerwienią (tak na oko), a wychodzi taki piękny naturalny kolor na policzkach, że ho! W Sephorze kupowałam, marka sephorowska

Luna- gratuluję domku

Santos - oj w okolicach kolana to może być wszystko, przez torebkę stawową, przez naciągnięcie mięśnia :/
tusz do rzęsna policzkach ?
AINSEL ma jasną skórę,więc nie wiem,czy nie bedzie bardzo widoczny czerwony róż.
poza tym warto popróbowac różnych próbek.
ja lubię różowy.

numer stulecia:
moj T.Z. dostał wezwanie na policję w charakterze swiadka.
wiem,że nic nie zmalował,więc się nie boję.miał krótki termin bo za trzy dni,więc myśle sobie MANDAT .
wczoraj dzwoni do mnie i mówi,ze czeka na korytarzu ale to nie o mandat,ale siedzie pod pokojem kryminalnym.
myślę sobie O MATKO,CO PRZESKROBAł.
okazało się,że wzywają wszystkich mężczyzn w jakimś przedziale wiekowym wypytując o kibiców piłkarskich ,czy zna kogoś z kiboli,czy chodzi na mecze w sprawie tego obsranego EURO 2012
.
mój powiedział,że nie lubi piłki,nie był nigdy na meczu i więcje przebywa w aucie niż w domu,więc nic nie ie,nic nie widział.

już drugi raz mieliśmy przygodę z policją.ostatnim razem to ja byłam podejrzana.
bo w chałupkach ktoś notorycznie kradł w sklepie.mieli włosy kobiety z tyłu,auto tej samej marki co my,ten sam kolor i początkowe litery na tablicach wskazywały na moje miasto.
wzywali wszystkich,kto miał takie auto,takiej marki,kolorze i mieszkał w mojej miejscowości.
babka była blondynką ,więc pojechałam do domu.

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-02-06 o 12:40
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora