Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Cytat:
Napisane przez santos
luna kongratulejszyn
A mi sie stalo "cus" z noga. Pod prawym kolanem (znaczy w zgieciu) mam spuchniete od paru dni. Dzis wyazl mi dodatkowo siniak (nie udezylam sie). Do tego prawa lydka jest jakby spuchnieta, widac, bo szersza i nabrzmiala w porownaniu do lewej  . Nie wiem, co jest grane, ale mnie to niepokoi. ostatnio duzo cwiczylam, daruje sobie sport na pare dni. Ktos wie, co to moze byc?
|
Jeśli masz możliwość kup sobie tą maść REPARIL GEL N.
działa przeciw bólowo,przeciw obrzękowo,przeciw zapalnie.
mój mąż miał ją zapisana przez chirurga.
nie wiem,czy jeśli pojawił ci się siniak i obrzęk,można stosować opaskę usiskową.
nawet po złamaniu dziś nie nakłada się gipsu ca całość tylko szynę,aby obrzęk miał możliwośc się powiększyć i zmiejszyć.
dobre są liście z kapusty białej,ocet,lub altacet.robić okłady i smarowac na przemian maściami.
Cytat:
Napisane przez Elliannia
Margo, mój tusz ogólnie przypomina mieszaninę fioletu z czerwienią (tak na oko), a wychodzi taki piękny naturalny kolor na policzkach, że ho! W Sephorze kupowałam, marka sephorowska
Luna- gratuluję domku
Santos - oj w okolicach kolana to może być wszystko, przez torebkę stawową, przez naciągnięcie mięśnia :/
|
tusz do rzęsna policzkach ?
AINSEL ma jasną skórę,więc nie wiem,czy nie bedzie bardzo widoczny czerwony róż.
poza tym warto popróbowac różnych próbek.
ja lubię różowy.
numer stulecia:
moj T.Z. dostał wezwanie na policję w charakterze swiadka.
wiem,że nic nie zmalował,więc się nie boję.miał krótki termin bo za trzy dni,więc myśle sobie MANDAT .
wczoraj dzwoni do mnie i mówi,ze czeka na korytarzu ale to nie o mandat,ale siedzie pod pokojem kryminalnym.
myślę sobie O MATKO,CO PRZESKROBAł.
okazało się,że wzywają wszystkich mężczyzn w jakimś przedziale wiekowym wypytując o kibiców piłkarskich ,czy zna kogoś z kiboli,czy chodzi na mecze w sprawie tego obsranego EURO 2012
.
mój powiedział,że nie lubi piłki,nie był nigdy na meczu i więcje przebywa w aucie niż w domu,więc nic nie ie,nic nie widział.
już drugi raz mieliśmy przygodę z policją.ostatnim razem to ja byłam podejrzana.
bo w chałupkach ktoś notorycznie kradł w sklepie.mieli włosy kobiety z tyłu,auto tej samej marki co my,ten sam kolor i początkowe litery na tablicach wskazywały na moje miasto.
wzywali wszystkich,kto miał takie auto,takiej marki,kolorze i mieszkał w mojej miejscowości.
babka była blondynką ,więc pojechałam do domu.
Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2009-02-06 o 12:40
|