Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - problemy z tesciem:(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-06, 12:40   #26
euphoria87
Raczkowanie

Dot.: problemy z tesciem:(

[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;10850900]zaczal by tez dbac o te mieszkanie

Ale po co ma dbać skoro mu się tak podoba ?

Ja w tej chwili mam brudne naczynia w zlewie, wiórki kokosowe na dywanie, góre prasowania w salonie, puzzle, płytki i rachunki bankowe na jednej kupie. Tak lubię, posprzątam kiedy bedę chciała.
A jeśli przyjdzie do mnie lokator, któremu się to nie podoba to niech zmywa, niech odkurza niech sobie zmieni firankę,[/quote]

ja nie mówie o takim syfie..taki syf to ja mam w pokoju codziennie rano.chodzi przede wszystkim o fetor w pokoju<mogłby wymienic posciel> dopki jego matka ktora ma 82 lata nie przyjdzie i mu firanek nie wypierze to on tego tez nie zrobi bo mu sie nie chce.czasami by odkurzyl no i wybaczcie ale odkad tu mieszkam <2 lata> to jeszcze ani razu nie widzialam zeby sie kapał,mąz ostatnio siła mu zmienial posciel.bo tesciu oczywiscie po co jak jeszcze dobra jest.tak samo mysli o mieszkaniu. to jest stare budownictwo i niestety stan tego mieszkania wyglada jak z przed 20 mlat ale tesciu uwaza ze to nowka funkiel meble
euphoria87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując