Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Patenty na bycie NAJ :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-06, 13:18   #1531
dragon_she
Rozeznanie

Dot.: Patenty na bycie NAJ :)

Cytat:
Napisane przez Ginger24 Pokaż wiadomość
dragon_she a napisz prosze w jaki sposób stosujesz wodę utlenioną i jaki daje efekt rozjaśnienia na Twoich włosach bardzo mnie to ciekawi
tak wiec zwykla wode utleniona 3% wylewam na wacik (jak tonik) i smaruje te miejsca, ktore chce zeby wloski na nich byly jasniejsze... oczywiscie brak mi dyscypliny.... stosuje nad gorna warga, kiedys stosowalam na przedramionach i efekty byly super... w innych miejscach, gdzie wloski sa grubsze chyba sie nie oplaca.... moja mama jak byla nastolatka robila to samo, codziennie smarowala przedramiona, po jakims czasie (mysle ze dlugim czasie ) wloski sie tak oslabily, ze same sie wykruszyly. Nie wiem czy jest to patent na stale, ale warto sprobowac.

Bedac bardzo zdesperowana, stosowalam kiedys wyzszy roztwor. Kupilam wode utleniona w tabletkach do rozcienczania (stosuje sie ja w zapalenich jamy ustnej) i smarowalam sie 6% roztworem, ale niemilosiernie mnie swedzialo i chyba troche (choc nic nie bylo widac) poparzalo mi skore. Takze odstawilam.

Jesli masz nie za grube wloski to warto sprobowac, po ok. tygodniu regularnego stosowania powinny sie zrobic bardzo jasne, a jak wytrzymasz dluzej to z pewnoscia sie oslabia. Tylko nie mozna w tym czasie ich golic bo to oczywiscie wplynie odwrotnie na wlos.

magtru - to jest na pewno dobry patent, szczegolnie dla osob z wiekszym biustem, moj mi chyba nigdy nie zwisnie :/ ale taki masazyc poprawi takze ukrwienie skory, ujedrni, nawilzy