2009-02-06, 13:25
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
Cytat:
Napisane przez caroline060
ile razy można czyjeś serce przepuścić przez magiel ?
trafiłam do nieba - w samym środku piekła
Serce na sprzedaż. stan: do remontu
...Złamania proste zrastają się szybciej i bez komplikacji...
świat tak mocno rani do krwi...
Leżałam w jego obięciach, wmawiałam sobie że mnie kocha i starałam się zapamietać z detalami jego twarz.
Przez tydzień flirtowała ze śmiercią, żegnając się bez zbędnego sentymentalizmu z tym, co wie się Życiem..
Zastanawiałam się jak długo jeszcze będę tak cierpieć. Może pewnego dnia, za kilkadziesiąt lat- jeśli ból miał zelżeć kiedyś na tyle, żebym mogła lepiej go znosić - uda mi się ze spokojem wspominań te kilka krótkich miesięcy składających się na najszczęśliwszy okres w moim życiu. Wspominać, wdzięczna za to, że poświęcono mi choć trochę czasu. Że dano mi więcej niż prosiłam, i więcej niż na to zasługiwałam. Cóż, może pewnego dnia miało być mi dane tak to oceniać. Ale co, jeśli rana miała się nigdy nie zagoić? Jeśli ból mial mi towarzyszyć do końca moich dni ?
mimo, że dość rzadko udzielam się na tym forum czytam codziennie wasze opisy, dziś postanowilam, że dodam coś do siebie. Mam nadzieje że się podoba... 
|
ksiezycowo w nowiu <33 ;D lubie jak dodajecie cytaty ze zmierzchu ;d
maybe nothing else will ever be so clear. / moze nic innego nigdy nie bylo tak oczywiste .
.but maybe thats only my fear . \ a moze to tylko moj strach .
and just for one day I wish I could disappear . / i tylko na jeden dzien chcialabym zniknac .
I dont want to make the same mistake . / nie chcę popełniać tego samego bledu .
Making prefect nonsense \ robiaca idealnynonsens / bzdurę .
I sing this song because I love a man ;* \ spiewam te piosenke poniewaz kocham mezczyznę ;*
Gwałtownych uciech i koniec gwałtowny .
jak odchodzisz na zawsze.
|
|
|