Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nivea Creme d'energie ???
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-03-16, 16:32   #2
sistar
Gość

Re: Nivea Creme d'energie ???

Kupilam ten krem calkiem niedawno, ale nie jestem z niego zadowolona, wiec pewnie w ciagu kilku dni pojawi sie na Targowisku [img]icons/icon12.gif[/img] Niby wszystko jest z nim w porzadku, troche rozswietla, dobrze sie rozprowadza itd, ale przy nakladaniu mam odczucie, ze twarz mi sie poci, i to jest nie do zniesienia. To samo mialam zreszta z kremem Oligo25 do cery suchej.
Ale do rzeczy: mam ten krem razem z pudeleczkiem i ulotka, sprawdzilam to o co pytalas i musze przyznac, ze poziom informacji o produkcie na opakowaniu jest zenujaco niski. Duzo pierdul o promienistej cerze, gladkosci itd, a malo konkretow. Przytocze interesujace cie fragmenty. Na pudelku: "Filtry UVA/UVB z witamina E zapobiegaja przedwczesnemu starzeniu sie skory na skutek dzialania promieni slonecznych." (ale frazes, hehe)
"Przed pierwszym uzyciem oraz w celu uzyskania szczegolowych informacji, przeczytaj zalaczona ulotke."
Tyle pudelko. Na ulotce natomiast sa krotkie opisy innych produktow Nivei, a o interesujacym nas kremiku zero.
Na pudelku jest jeszcze sklad, ale mnie nic on nie mowi [img]icons/icon9.gif[/img] jesli chcesz, moge go tu wklepac [img]icons/icon7.gif[/img]
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując