Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Serce na temblaku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-27, 23:46   #7
Pomadka
Zakorzenienie

Dot.: Serce na temblaku

Cytat:
Napisane przez Shemreolin
Tak Pomadko... masz racje, ale gdyby on mi wtedy powiedział, ż enic już do mnie nie czuje to nie wynajmowałabym mieszkania dla nas obojga.
Ta rozumiem i wiem, że wciągłaś się w niepotrzebne koszty.

Pisząc to: to tylko takie złudzenie, tak się człowiekowi wydaję, ze gdyby nie ta, czy inna sytuacja byłby teraz przeszczęśliwym człowiekiem...

Miałam na myśli tylko Twojego Ex, nie mieszkanie...

Cytat:
Teraz wszystko co zarobię, wydaje na mieszkanie, nie zostaje mi nic na życie. Na dodatek nie mam dokąd wracać, bo piwnica, w której mieszkałam u taty w domu jest już zastanawiona jego sprzętem telewizyjnym, a na dodatek tato wyjeżdża z Warszawy, a to nie jest jego dom. Muszę teraz radzic sobie sama... Gdybym wiedziała, że nie mam co z nim wiązać przyszłości to bym nie zdecydowała sie na ten krok, by wyprowadzić sie z domu. A teraz nie dosć, że jestem sama, bez żadnego wsparcia od bliskiej osoby, to jeszcze popadam w długi. A on zaczął pracę, mieszka w domu z rodzicami, zarabia z tego co wiem jakieś 2000 zł, wiec stać go teraz na wszystko i ma wszytsko co tylko chciał. Swoja wolność, kasę i świety spokój. A ja wyszłam z tego wszytskiego najgorzej. A to on był wobec mnie okrutny. Dlaczego ja muszę trafiać na takich ludzi... Gdybym sama była nieczuła i zimna to pewnie wyszłabym na swoje, a tak jestem debilką, która wierzy, że znajdzie facet, który ją pokocha i się zaopiekuje. I ciagle tylko spotyka mnie zawód. Za każdym razem jestem odtracana. Zastanawiam sie co jest ze mną nie tak... Bo wydaje mi sie, że skoro tak jest to ja jestem jakimś wybrakowanym towarem.
Hmm strasznie przykre to wszystko co piszesz...
Agato każdy ma prawo wierzyć i ufać w to, że ktoś kiedyś go pokocha, nie możesz zarzucać sobie debilizmu... i towaru z usterkami. To normalne, że chciałaś, że wiązałaś ze swoimi [już byłym] chłopakiem nadzieję, plany, życie. Miałaś szczere chęci!
A że nie wyszło... coż, tak czasem bywa, niestety czasami w związek trzeba wkalkulować ewentualną porażkę.