Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PROSZĘ PRZECZYTAJCIE TO! :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-03-17, 14:42   #1
mouse
Raczkowanie

PROSZĘ PRZECZYTAJCIE TO! :-)

Wizażaneczki! [img]icons/icon7.gif[/img]... doczytajcie to do końca [img]icons/icon12.gif[/img]
Zwracam się do Was w nadzieji, że pomożecie. A znając Was przynajmniej spróbujecie [img]icons/icon12.gif[/img].
Mam taki mały dylemacik, przez który wertuję ostatnio wszystkie babskie gazetki, ale niestety nic mi to wertowanie nie pomaga... OK, ale do rzeczy! [img]icons/icon12.gif[/img]
Chciałabym, żebyście mi doradziły jakiś "CUD KREM". Chodzi mi o taki z wyższej półki (jak np. Clinique, Clarins czy Lancome- obojętnie). Nigdy nie mogłam sobie pozwolić na takie kosmetyki, ale teraz mam okazję zdobyć jakieś mazidełko ze strefy wolnocłowej. Zdaję sobie sprawę, że nie zawsze droże znaczy lepsze, ale szkoda byłoby to zaprzepaścić...
Aby ułatwić Wam doradztwo dodam, że mam 27 lat. Moja cera jest trochę odwodniona i jakby mało elastyczna. W strefie T lekko się błyszczy, ma rozszeżone pory i troszę przebarwień po trądziku.
Może istnieje jakiś krem, po którym moja cera wypięknieje na wiosnę? [img]icons/icon12.gif[/img]
Wiem, że proszę o bardzo ogólne doradztwo, ale może pomożecie [img]icons/icon7.gif[/img]. Czekam z niecierpliwością na propozycje.
Pozdrawiam!

Uff... chyba przesadziłam z długością tej wiadomości [img]icons/icon12.gif[/img]
mouse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując