Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - NAJGORSZE numery wykręcone przez kelnerów, kucharzy, barmanów - przeżyte i zasłyszane
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-07, 16:52   #123
anka_85
Zakorzenienie

Dot.: NAJGORSZE numery wykręcone przez kelnerów, kucharzy, barmanów - przeżyte i zasł

Cytat:
Napisane przez Renatka_2108 Pokaż wiadomość
Ja mam praktyki w piekarni "Real" tzn. sklep "Real" i w nim piekarnia firmowa.

Jak kolezanka wyzej pisala rowniez bułki i ciasto podnosi sie z ziemi. Jesli mi spadnie wyrzucam od razu do kosza, najpierw trzymaja brudne , btluszczone blachy a potem wyrabiaja bulki. :/ Chleb niewiem jak jest robiony bo to nocna zmiana. Fakt faktem ze nosimy czapki, wlosy pod nimi, zero bizuteri itd. Ale jest po prostu bruudno!!

U mnie w mieście w pizzeri ktora znajduje sie na stacji paliw.
Kelnerki nie maja co robić, a kufle, szklanki talerze zalegaja nawet jak juz pelny stolik jest, zadna tylka nie ruszy i tego nie sprzatnie dopiero jak sie czlowiek upomni .

Sytuacja z kolezankami, byla bodajrze Pasterka w tym roku, pojechalysmy tam, ludzi mnostwo! Widzimy jeden stolik wolny, ucieszone idziemy a tam pelno szklanek, resztek jedzenia, petów z papierosow na stoliku. Siadamy i nic, kobiety tam pracujace nie widzą, dopiero je upomnialysmy to przyszly laskawie posprzatać.

Do tego dostalysmy piwo z muszkami, ale wymienili na nowe, chyba do soku musialy sie dostac :/
jeszcze co do sieciówek hipermarketów.znajomy opowiadał.
kiedyś jakiś market dostał cynk, że do kuchni wpadnie sanepid.
cała załoga sprzątała kuchnie, wiadomo.
nawet pomalowali okap nad kuchnią.szkoda tylko że jak malowali ten okap, gotował sie akurat ogromny gar gulaszu...bez pokrywki

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując