Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rajska Nais!! Inspired by...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-07, 17:58   #1
Nais
Wtajemniczenie

Rajska Nais!! Inspired by...

Powiało wiosną Ale zainspirowała mnie nie tylko ładna pogoda, przede wszystkim to, że na Wizażu sporo ostatnio kolorowych, żywych barw. A zwłaszcza w makijażach Madzi, która konsekwentnie wybiera najżywsze kolorki ze swojego kuferka pełnego skarbów I właśnie z jej makijażami kojarzy mi się to, co dziś namalowałam

Oczywiście zanim przyszło mi do głowy, żeby się pomalować (teraz nieco zaniechałam codziennego rytuału z powodu sesji i tego, że nie mam czasu... Ostatnio przez dwie noce nie miałam nawet czasu pójść spać, a co dopiero malunki), słoneczko już dawno się schowało i zdjęcia musiałam robić z lampą. Jako że ja i mój aparat bardzo się lubimy, nie miałam większych problemów z odwzorowaniem rzeczywistych barw. Chyba jestem wyjątkiem na Wizażu Najbardziej rzeczywiste kolory można zobaczyć w górnych zdjęciach kolażu (przy okazji, co myślicie o stworzeniu wątku, w którym znalazłyby się instrukcje ze zdjęciami, opisujące te funkcje aparatów, które są niezbędne do zrobienia zdjęć makijażu? Co chwila pojawia się pytanie którejś z dziewczyn, jak zrobić ładne zdjęcie... Wizażanki mogłyby tam sobie doradzać, i ewentualnie porównywać modele aparatów, w celu wzajemnej pomocy rzecz jasna)

Dziś mogę nie uczyć się od rana do nocy, bo mam chwilkę oddechu, więc poszalałam

Lista nie jest długa, ponadto daję fotę z kosmetykami:
- na buzię Mattitude i róż Inglota
- oczy to baza ArtDeco, cienie Inglota, jeden z poczwórnych Avon, resztka Rimmela, DefineALash
- usta błyszczyk Suhada

Zapraszam do oglądania i komentowania (ja jestem z siebie nieskromnie dumna !)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg rajskie kosmetyki.jpg (58,4 KB, 581 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Rajski kolaż.jpg (125,0 KB, 1124 załadowań)

Edytowane przez Nais
Czas edycji: 2019-08-04 o 12:29
Nais jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując