Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - SPA DAY...dzien pielegnacji
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-28, 14:21   #5
guia
Zadomowienie

GG do guia
Dot.: SPA DAY...dzien pielegnacji

Cytat:
Napisane przez naila
Jakaś firma, chyba Farmona ma mleko do kąpieli z płatkami róż Całkeim miła opcja, a moja koleżanka jest tym specyfikiem zachwycona!
ja tez bardzo sobie to mleko w proszku chwale tylko uwaga- dla amatorek duzej piany się nie nadaje, w ogole się nie pieni (i za to je lubię)

polecam peeling kawowy, jakieś ładnie pachnące i dobrze działające przy okazji maseczki, np. montagne jeunesse (maseczka aromaterapeutyczna, samorozgrzewajaca maseczka z zawartoscia truskawek; delikatnie zluszczajaca z dodatkiem owocu brzoskwini i kwiatu bzu i moja ulubiona- zelowa truskawkowa z kwasami AHA, ten producent ma takze maseczki specjalnie dla mezczyzn, jakby sie Twoj TŻ buntował), oczywiscie swieczki obowiazkowe najlepiej porozstawiac duzo takich malutkich (sprzedawane po 25, 50 i 100sztuk, kosztuja grosze), zapalic kominek zapachowy z ulubionym olejkiem- klimat gwarantowany a na koniec proponuje masaz- dolac do zwyklej oliwki kilka kropel olejku eterycznego (paczula, goździk- afrodyzjak, lawendowy, geraniowy- uspkojające, itp)
Muzyka to już według waszych upodobań

Życzę nastrojowego wieczoru
guia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując