2009-02-08, 10:10
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Witam Moje Kochane NK 
Znów jestem tylko na chwilkę, nie mam czasu na nadrabianie zaległości, więc z góry przepraszam, że zamiast trzymać się aktualnych tematów wyskakuję jak filip z konopii .
Wczoraj zaszalałam u fryzjera - mam grzywkę , wyglądam nawet całkiem, całkiem (wyślę Gayence fotki w nowej fryzurce, to wklei na tajnym w moim imieniu).
Ponad to nadal trwa u mnie szał zakupowy- od kiedy rozstałam się z P. wymieniłam część garderoby . Najlepsze jest to, ze kupuję same seksowne i megakobiece ciuchy. Wczoraj nabyłam czarną satynową mini-sukienkę, do niej czarne lakierki zapinane wokół kostki, na mega obcasach (wreszcie mogę sobie na takie pozwolić przy swoim dwumetrowym dzięciole ), a do tego całą furę koronkowej bielizny i pończoch .
Co by nie było, że tylko ciuchy kupuję, nabyłam jeszcze Golden Glossa YSL w kolorze 9 i czwóreczkę ID Wild Jungle. Ah i Gajuś kupiła dla mnie zestawik Clarins (krem, maseczka i serum) do walki z porami, jakie powyłaziły mi po odstawieniu kwasów .
Na mojej wish liście lutowej są jeszcze: micel Nuxe i pomadka Diora (wybrałam sobie razem z Gayenką - wczoraj polazłam po nią do Douglasa i jak na złość nie mieli akurat wybranego koloru :/ , więc wyszłam z błyszczydłem YSL ), oraz beżowe meteorki. Reszta zakupów to standard: Active C, filtr Avene, Exfotonic i Nutrilift. Więcej nie potrzebuję, bo moja mała łazienka pęka już w szwach 
Kochane pędzę nadrabiać zaległości, bo aż mi wstyd . Wpadam jak po ogień, nawypisuję głupot i znikam...
|
|