Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-08, 17:59   #2155
katakumba
Zakorzenienie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

Cytat:
Napisane przez poisone Pokaż wiadomość
A moja mała ma strasznie zawalony nosek, a w gardle tyle wydzieliny i nie umie jej odkaszleć. Mierzyłam jej tempke w pupci i ma 37,3, podjechalismy na pogotowie, a tam tyle dzieciakow ze szok. Poszlismy bo jeszcze jakiegos wirusa by zlapala. Teraz spi, ogolnie to tylko je i spi, ale wieczorem chyba znow pojedziemy. Bo do jutra to mi sie wydaje ze za dlugo czekac. Nawet jakbym miala wezwac lekarza to nie wiem jakiego...buuuuuu... już bym ja wolała być chora..
no. u naas to samo. mloda z katarem walczy od prawie 2 tygodni, ale teraz juz nie ma baboli w nosie tylko taka wydzieline przezroczysta, szybko woda morska i fride usuwam
ale za to flegma... boze jak ona kaszle. jutro ide z nia do lekarza, bo 3 nocy nie dam rady w pionie jej trzymac

rozdrazniona wczoraj i dzis zjadla 1/4 tego co powinna
myslalm ze moze smoczek dla dzieci 3-6 misiacy jej pomoze, ale nie, krztusi sie tylko, wiec nadal przy wolnym strumieniu zostajemy.

teksnie juz do domu, tz dzwoni do nas ciagle, dobrze ze piatek juz niedlugo

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora