Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynam odchudzanie,pokażę wszystkim że dam radę.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-09, 09:38   #41
GoodNight
Zadomowienie

Dot.: Zaczynam odchudzanie,pokażę wszystkim że dam radę.

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
ja tez jak ide na zakupy too wiecznie cos jest zamale a jak jest ogolnie dobre to brzuszek wystaje :/ ale w koncu zawsze cos kupie
ja chodze na silownie, na aerobic tez chodzilam. na poczatku sie wstydzilam ale potem mi przeszlo, uwierz mi ale akurat tam nigogo nie dziwi nadwaga czy zbedne kilogramy. nikt na to nie zwraca uwagi.

hmmm ja wagi za nic w swiecie nie podam ale jak inne dziewczyny maja ochote to czemu nie

No ja też zazwyczaj cos kupie. Ale ja chciałabym tak: wchodze do sklepu, TO mi sie podoba, podchodze, biore rozmiar 38, przymierzam, wyglądam super i kupuję.
A nie, wchodzę, szukam, cos mi sie spodoba, największy rozmiar to 40 i zdołowana wychodze...
A ja wage chyba moge podac.

Cytat:
Napisane przez eliza29 Pokaż wiadomość
Snieżynka21 podziwiam ze o tej porze masz czas i ochote cwiczyc. mnie tam nic by nie ruszylo z lózka
Ja też

Cytat:
Napisane przez Iza27suw Pokaż wiadomość
Witam dziś sie zwarzyłam no i moja waga startowa to 55kg a zamierzona to 48kg jestem niską osobka mój wzrost to 153.Dziś wogóle jesc mi się nie chce ale za to boli mi głowa ,może to ciśnienie.Fajnie wam możecie chodzic na aerobiki,siłownie !!!!ja niestety nie bo mąż wraca o 20 ,a w ciągu dnia nie mam z kim dzieci zostawic.Postaram się w domu cwiczyc OBIECUJĘ!!!!!
Moje marzenie

Cytat:
Napisane przez Iza27suw Pokaż wiadomość
ja jestem za listą to dobry pomysł i motywacja większabyśmy w każdy poniedziałek podawały i wtedy w weekend się pilnowały żeby nie przedobrzyc z jedzeniem
A moze jednak w piątki?

Cytat:
Napisane przez Sniezynka21 Pokaż wiadomość
Wstaje o 5:45 z TZetem i od 6:00 cwicze Tylko dlatego, ze mam 2 dzieci i moge spokojnie pocwiczyc, jak one spia
Ja mam takiego POWERA, ze nie ma bata ze nie wstane z lozka
Podziwiam niesamowicie.

Cytat:
Napisane przez Sniezynka21 Pokaż wiadomość
Prosze podawac Wasze dane do listy, to dopisze

Sniezynka21 bylo 89,5kg... jest 84,5kg... bedzie 65kg
GoodNight było 81.........jest 81.......bedzie 59
GoodNight jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując