2009-02-09, 09:38
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynam odchudzanie,pokażę wszystkim że dam radę.
Cytat:
Napisane przez madzia_g
ja tez jak ide na zakupy too wiecznie cos jest zamale a jak jest ogolnie dobre to brzuszek wystaje :/ ale w koncu zawsze cos kupie 
ja chodze na silownie, na aerobic tez chodzilam. na poczatku sie wstydzilam ale potem mi przeszlo, uwierz mi ale akurat tam nigogo nie dziwi nadwaga czy zbedne kilogramy. nikt na to nie zwraca uwagi.
hmmm ja wagi za nic w swiecie nie podam  ale jak inne dziewczyny maja ochote to czemu nie 
|
No ja też zazwyczaj cos kupie. Ale ja chciałabym tak: wchodze do sklepu, TO mi sie podoba, podchodze, biore rozmiar 38, przymierzam, wyglądam super i kupuję.
A nie, wchodzę, szukam, cos mi sie spodoba, największy rozmiar to 40 i zdołowana wychodze...
A ja wage chyba moge podac. 
Cytat:
Napisane przez eliza29
Snieżynka21 podziwiam ze o tej porze masz czas i ochote cwiczyc. mnie tam nic by nie ruszylo z lózka 
|
Ja też 
Cytat:
Napisane przez Iza27suw
Witam dziś sie zwarzyłam no i moja waga startowa to 55kg a zamierzona to 48kg jestem niską osobka mój wzrost to 153.Dziś wogóle jesc mi się nie chce ale za to boli mi głowa ,może to ciśnienie.Fajnie wam możecie chodzic na aerobiki,siłownie !!!!ja niestety nie bo mąż wraca o 20 ,a w ciągu dnia nie mam z kim dzieci zostawic.Postaram się w domu cwiczyc OBIECUJĘ!!!!!
|
Moje marzenie 
Cytat:
Napisane przez Iza27suw
ja jestem za listą to dobry pomysł i motywacja większa  byśmy w każdy poniedziałek podawały i wtedy w weekend się pilnowały żeby nie przedobrzyc z jedzeniem 
|
A moze jednak w piątki? 
Cytat:
Napisane przez Sniezynka21
Wstaje o 5:45 z TZetem i od 6:00 cwicze  Tylko dlatego, ze mam 2 dzieci i moge spokojnie pocwiczyc, jak one spia
Ja mam takiego POWERA, ze nie ma bata ze nie wstane z lozka 
|
 Podziwiam niesamowicie.
Cytat:
Napisane przez Sniezynka21
Prosze podawac Wasze dane do listy, to dopisze
Sniezynka21 bylo 89,5kg... jest 84,5kg... bedzie 65kg 
|
GoodNight było 81.........jest 81.......bedzie 59
|
|
|