Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
No to mnie Kasienka zdemskowala... Kiedy do mnie przyjedziesz? Moze na zakupy bysmy razem poszly hihihi.
Cytat:
Napisane przez malutka_24
ad. 2 u nas to raczej mały trójkącik wchodzi tylko w grę 
|
Dobrze powiedziane Malutka Buziaki dla Was
Cytat:
Napisane przez dzasta110
hehe... ostatnio tak  ale na ten egzamin trza się było choć troszkę pouczyć i w sumie nic te troszkę mi nie dało  następnym razem pójdę na Pandę 
|
Cytat:
Napisane przez Milibili
 Zobaczymy 
Narazie wyglądam paskudnie bo cera zupełnie mi się zbuntowała...wuglądam jak 14 latka
|
Hormony szaleja heheh 
Katey no to mialas niezla jazde. Najwazniejsze ze sie udalo wyszykowac i blisko do domu po kolejna kreacje. 
velluto mam nadzieje ze juz sobie dluzszego urlopu od nas nie zrobisz 
Cytat:
Napisane przez agunia82
Wino ostatnio mi nie służy, zwłaszcza czerwone, momentalnie migrenę mi wywołuje 
|
A nie wiesz co jest najlepsze na migrene? 
Cytat:
Napisane przez czekoladka79
|
Ach to sie rozmarzylam, ale i usmiech na twarzy wywolany. 
Cytat:
Napisane przez dzasta110
no i znów poniedziałek  już mam plan na letni semestr i teraz w weekend mam zjazd  bleeeee... a jeszcze poprawka niezaliczona, bo dopiero termin jest na piątek lub sobotę 
|
Oj biedna Dzastinka bedzie dobrze zobaczysz 
Cytat:
Napisane przez Agata R
ja mam identiko... koszmar normalnie... ze niby cora zabiera urode, tak???
|
Ze niby podobno tak wlasnie jest. Wiec trzeba patrzec czy sie pieknieje czy nie 
Cytat:
Napisane przez kasienka1985
ekhm.... 
że to niby ja jestem ta zakupoholiczka? 
a ta wyżej to niby co?? 
|
Bo ja tak po tajniacku . Zeby nikt nie widzial 
Cytat:
Napisane przez kasienka1985
Ja kcem wódkę  <masz może na stanie żubrówkę i soka jabłkowego?>
Gocha!!! Alkoholiku- moja następczyni gdzie jesteś jak wódkę stawiają??? 
|
Cos mi sie wydaje ze musze barek w zubrowke wyposazyc jak Kasienka kiedys do mnie zawita. Ale bym sie cieszyla 
Widze ze nasza Kasienka to miala niezly te leekendzik. Nie zazdraszczam tak beznadziejnej zabawy kawalersko-panienskiej. Ale na pocieszenie sprzedaliscie autko i to sie liczy. A co do pomiarow hymmmm widac facet sie bardziej na tym znal niz kobitka .
A ja od poniedzialku wisze na telefonie i cos mi sie wydaje ze ten tydzien bedzie strasznie zabiegany. Jutro jade z tesciowa do Legionowa w koncu przepisac gazomierz. Probuje tez dodzwonic sie do kominiarzy bo dostalam pismo o wezwaniu do przegladu przewodow kominowych. Dzwonie tam juz od 10 i nikt nie podnosi . Do tego dostalam 2 awizo na odbior przesylek w Legionowie do tego w pietek urzad pracy . A przed chwila gadalam z mama i okazalo sie ze byla wczoraj z tata na pogotowiu bo podcial sobie kciuka przelewajac wino z banki potlukl ja o parapet. Zalozyli mu szwy no i jego przyjazd w zwiazku z naszym remontem stoi pod duzym znakiem ??????? . A ja znow mam dosc weszlam w PMS i jestem drazliwa a moj Skarb sie ze mnie nabija i mowi zem znow zolza. 
PS. Dla chcacych obejrzec moja walentynke zapraszam na watek artystyczny bo nie bede 2 razy zdjec wklejac.
Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-02-09 o 11:52
Powód: bo mnie Kasienka zdemaskowala
|