Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie panny, ale zawsze młode :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-09, 11:49   #2912
daget
Zakorzenienie

GG do daget
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

No to mnie Kasienka zdemskowala... Kiedy do mnie przyjedziesz? Moze na zakupy bysmy razem poszly hihihi.
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
ad. 2 u nas to raczej mały trójkącik wchodzi tylko w grę
Dobrze powiedziane Malutka Buziaki dla Was
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
hehe... ostatnio tak ale na ten egzamin trza się było choć troszkę pouczyć i w sumie nic te troszkę mi nie dało następnym razem pójdę na Pandę
Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Zobaczymy
Narazie wyglądam paskudnie bo cera zupełnie mi się zbuntowała...wuglądam jak 14 latka
Hormony szaleja heheh

Katey no to mialas niezla jazde. Najwazniejsze ze sie udalo wyszykowac i blisko do domu po kolejna kreacje.

velluto mam nadzieje ze juz sobie dluzszego urlopu od nas nie zrobisz

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Wino ostatnio mi nie służy, zwłaszcza czerwone, momentalnie migrenę mi wywołuje
A nie wiesz co jest najlepsze na migrene?
Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Ach to sie rozmarzylam, ale i usmiech na twarzy wywolany.

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
no i znów poniedziałek już mam plan na letni semestr i teraz w weekend mam zjazd bleeeee... a jeszcze poprawka niezaliczona, bo dopiero termin jest na piątek lub sobotę
Oj biedna Dzastinka bedzie dobrze zobaczysz

Cytat:
Napisane przez Agata R Pokaż wiadomość
ja mam identiko... koszmar normalnie... ze niby cora zabiera urode, tak???
Ze niby podobno tak wlasnie jest. Wiec trzeba patrzec czy sie pieknieje czy nie
Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
ekhm....
że to niby ja jestem ta zakupoholiczka?
a ta wyżej to niby co??
Bo ja tak po tajniacku . Zeby nikt nie widzial

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Ja kcem wódkę <masz może na stanie żubrówkę i soka jabłkowego?>
Gocha!!! Alkoholiku- moja następczyni gdzie jesteś jak wódkę stawiają???
Cos mi sie wydaje ze musze barek w zubrowke wyposazyc jak Kasienka kiedys do mnie zawita. Ale bym sie cieszyla

Widze ze nasza Kasienka to miala niezly te leekendzik. Nie zazdraszczam tak beznadziejnej zabawy kawalersko-panienskiej. Ale na pocieszenie sprzedaliscie autko i to sie liczy. A co do pomiarow hymmmm widac facet sie bardziej na tym znal niz kobitka .

A ja od poniedzialku wisze na telefonie i cos mi sie wydaje ze ten tydzien bedzie strasznie zabiegany. Jutro jade z tesciowa do Legionowa w koncu przepisac gazomierz. Probuje tez dodzwonic sie do kominiarzy bo dostalam pismo o wezwaniu do przegladu przewodow kominowych. Dzwonie tam juz od 10 i nikt nie podnosi . Do tego dostalam 2 awizo na odbior przesylek w Legionowie do tego w pietek urzad pracy . A przed chwila gadalam z mama i okazalo sie ze byla wczoraj z tata na pogotowiu bo podcial sobie kciuka przelewajac wino z banki potlukl ja o parapet. Zalozyli mu szwy no i jego przyjazd w zwiazku z naszym remontem stoi pod duzym znakiem ??????? . A ja znow mam dosc weszlam w PMS i jestem drazliwa a moj Skarb sie ze mnie nabija i mowi zem znow zolza.

PS. Dla chcacych obejrzec moja walentynke zapraszam na watek artystyczny bo nie bede 2 razy zdjec wklejac.

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-02-09 o 11:52 Powód: bo mnie Kasienka zdemaskowala
daget jest offline Zgłoś do moderatora