Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-09, 19:03   #2259
andziuchna
Zakorzenienie

Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...

Cytat:
Napisane przez Corny Pokaż wiadomość
haha Ty to i tak normalnie, ja to już momentami panikuję, co ja będę robić po liceum. bo przynajmniej w przypadku liceum mam już wybrane a nie przyjmuję opcji by się nie dostać ej a masz może jakąś stronę (albo w ogóle któraś z Was ma) gdzie by ogólnie były wszystkie kierunki z wymaganiami jakoś tak normalnym językiem? typu: dietetyka - robi sie to i to, zdaje to i to, a potem pracuje jako ten i ten czy za dużo wymagam?
a i też uważam, że próbuj z wosem (o ile nie za późno piszę) bo zawsze lepiej chyba mieć zdanych więcej niż mniej, nie?

a na temat odchudzania: stwierdziłam, chociaż zapewnie to zbrodnia, że będę sobie pozwalać na lody, kiedy tylko mam ochotę. bo jest to moja absolutna słabość i coś co mogę zjeść a nie czuję się jak napchany słoń, a tak to wyrzutów sumienia nie będę mieć. pewnie zwolni to chudnięcie, jeśli bym często jadła, ale myślę, że zupełnie go nie zahamuje - zresztą o czym ja mówię, skoro wcale nie chudnę póki co dzisiaj jadłam o smaku sernika z mandarynką a no i jeszce pomyślałam, że muszę korzystać póki jestem dzieciakiem
tylko nie krzyczcie!
rzeczywiscie zbrodnia- chodzi o to ze mozesz jesc dany produkt jesli masz na niego ochote ale jedzac cokolwiek nawet jablka kiedy tylko masz ochote no ehm... wiesz- wszystko w nadmiarze szkodzi- albo zdrowiu albo biodrom

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;10900701]O matkoo dziewczyny co wy tak wczesnie wstajecie o 4 to ja sie dopiero przewracam na drugi bok[/QUOTE]

tjaa ja przed 9 wstalam

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post61735726
andziuchna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując