Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-11, 21:33   #2015
dzonksik
Raczkowanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość
a nie można, trzeba sobie ugotować, groszku zielonego też nie

mój jadłospis 2f ?, ja to już jestem od 3 lat na 3f, ale robie powrót na 1f bo mi się przybrało na wadze ,na własne życzenie, moją zmorą są ciasta.

ja nie mam zaplanowanego jadłospisu na nastepny dzień wymyślam na bierząco, nie pracuję więc nie mam problemu żeby podskoczyć rano do sklepu,
moje gratulacje
kurcze nie radze sobie z tymi przepisami na 2f. Cos jest nie tak bo nie chudne, ze za duzo wegli to juz wiem, ale mam wrazenie ze ja wogole tej diety nie kumiem Chyba kupie jadnak ta książke.. od tego trzeba bylo zaczac
Ja mam taka wielka prosbe, prosze i blagam... gdyby ktoras z szanownych pan napisala mi jakis jadlospisik na pare dni z 2 fazy ktorego moglabym sie trzymac to bylabym niezmiernie wdzieczna. Oczywiscie czytam i korzystam z tego z czego sie spowiadacie, kopiuje , wklejam..... analizuje... ale ide pozniej do pracy gdzie nie mam neta, wracam do domu i czytam ze sa jakies ale do wklejonych przepisow, wiec porawiam sobie , analizuje znow, potem mysle co ugotowac.... i tak w kolko, chcialabym sie trzymac tej diety ale dochodze do wniosku ze nie mam na nia czasu bo w domu mam kupe roboty i chodze od miesiaca niewyspana, bo wciaz czytam i analizuje SB masakra.....
"optymistyczne" pozdrowienia ;]

dzonksik jest offline Zgłoś do moderatora