2009-02-12, 10:53
|
|
|
Zakorzenienie
|
na wzór Lancome: Pink Irreverence
Z przymrużeniem oka oczywiście 
Inspiracja:
http://www.lancome-usa.com/beautysch...reverence.aspx
Genialny filmik instruktażowy, kiedyś pomaluję się dokładnie wg niego a póki co taka moja luźna interpretacja trendu 
Mazidła po kolei:
rozświetlacz podwójny HM na całą buźkę włącznie z powiekami, na dekolt i szyję też (niestety przy użyciu flasha twarz jest przez niego chłodniejsza i bledsza niż w rzeczywistości i w ogóle wygląda jak tłusta )
Rimmel Mineral Lasting Finish 103 podkład w płynie
Revlon Colorstay Pressed Powder Light/Pale
róż Deborah serduszko z kolekcji carski szyk
sephorowa paletka + odżywka Oriflame na brwi
baza pod cienie Inglot
czarna kredka Manhattan wewnątrz dolnej powieki i na górnej od zewnętrznych kącików do 1/3 od środka
a dalej jasna część kredki Cafe&Creme Bourjois do wewnątrz
na całą górną powiekę delikatnie matowy różowy cień Bell Satin Mat n144
czarny matowy cień z paletki Inglota AMC 63 (stara wersja) na zewnętrzne pół górnej powieki i wycieniowany nim smokey do łuku brwiowego
jeszcze raz matowy róż Bell- na wewnętrzne połowy górnej powieki i roztarte granice
perłowy jasny róż z paletki Inglota 605 perła (stara wersja) przeciagnięty od wewnętrznych kącików do 2/3 długości powieki górnej
perłowa fuksja Inglot perła 421 (baaaardzo stara wersja ) z płynem Duraline jako kreska na całej długości górnej powieki
ukochany sklejacz rzęs A. Maestro ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
na usta smackers i nowa szminka musowa metaliczna (bez flesza wychodzi na ustach ciut chłodniej) Avon Metallic Skin 
Do zdjęć się nie przykładałam gdyż pędziłam na spotkanie więc wybaczcie
Edytowane przez rzyrafka
Czas edycji: 2009-02-12 o 11:06
Powód: zapomniałam podżyrafkować fotki ;)
|
|
|