Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-13, 21:14   #4603
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
dzis czytalam w wiadomosciach ze dzis tatusiem zostal..
13latek!!!!!!!!!!!
i jego 15 letnia dziewczyna..a co najsmieszniejsze...''CHCI ELI MIEC DZIECKO I SIE O NIE POSTARALI''

WODYY!
13 lat.. to przeciez podstawowka.. a 15.. 2 klasa gimnazjum...
m asakra

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
wiecie co?
zabralam sie do jedzenia.. i czuje cos dziwnego w buzi.. patrze.. a tu kolczyk mi wypadl..KULKE POLKNELAMjuz drugi raz mi sie zdarzylo od kad jestem w ciazy..
raz na samym poczatku ciazy no i dzis..
dobrze ze szybko sie zorietntowalam i kolczyka nie polknelam bo moglobybyc niefajnie..
to w takim razie życze smacznego

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
malutka dobrze ze my ciezarne jestesmy takie madre wydaje mi sie ze ten lekarz cos Ci pomieszal rzeczywiscie...
niech no ja się do niego wybiorę jeżeli to ja mam rację to on juz jest biedny
i jeszcze raz Ci dziękuję

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Przemyciłam laptopa mamy się dobrze jesteśmy w szpitalu.

Dziękuję czytam od dziś, bo mąż przywiozł mi komputer.

Jestem w szpitalu, ale nie jest źle nie chcieli mnie przyjąć, wypytywali po co mi skierowanie skoro nic mi nie dolega i z ciążą wszystko w porzadku. Ostatecznie po 4 godzinach spedzonych na izbie przyjec przyjeli mnie na oddzial. Jakby nie mozna tego bylo szybciej załatwic Mialam juz kilka razy ktg i raz usg, wszystko w porzadku, maluchy ważą 1000 g i 954 g, smyrają mnie po brzuszku i wszyscy są zadowoleni Teraz ide spac, jutro sie odezwe.

Pozdrawiam maciorki!
to trzymajcie sie tam dziewczyny cieplutko
a na temat polskiej slużby zdrowia to si,ę juz nie wypowiadam

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
bylo by fajnie gdyby final byl inny no nic poszlismy si polozyc i sie przytulamy.... i ??? NIC!!! moj tz na maksa rozgrzany i moj synek rowniez dawaj.... znowu
az sie poplakalam bo mialam taka ochote na seksik ze hej... ale moj tz powiedzial mi wtedy kilka waznych slow... ze bardzo mnie kocha i jezeli nie moge to on sie nie gniewa.... nie gniewa sie bo za kilka miesiecy urodzi sie najwiekszy i najukochanszy seksik na swiecie
kobieto taki facet to skarb dla niego
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora