2009-02-13, 21:14
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Cytat:
Napisane przez poiglot91
dzis czytalam w wiadomosciach ze dzis tatusiem zostal..
13latek!!!!!!!!!!!
i jego 15 letnia dziewczyna..a co najsmieszniejsze...''CHCI ELI MIEC DZIECKO I SIE O NIE POSTARALI''
WODYY!
13 lat.. to przeciez podstawowka.. a 15.. 2 klasa gimnazjum... 
|
  m asakra
Cytat:
Napisane przez poiglot91
wiecie co?
zabralam sie do jedzenia.. i czuje cos dziwnego w buzi.. patrze.. a tu kolczyk mi wypadl..KULKE POLKNELAM  juz drugi raz mi sie zdarzylo od kad jestem w ciazy..
raz na samym poczatku ciazy no i dzis..
dobrze ze szybko sie zorietntowalam i kolczyka nie polknelam bo moglobybyc niefajnie.. 
|
to w takim razie życze smacznego 
Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83
malutka dobrze ze my ciezarne jestesmy takie madre  wydaje mi sie ze ten lekarz cos Ci pomieszal rzeczywiscie... 
|
niech no ja się do niego wybiorę jeżeli to ja mam rację to on juz jest biedny 
i jeszcze raz Ci dziękuję 
Cytat:
Napisane przez anulka anulka
Przemyciłam laptopa  mamy się dobrze  jesteśmy w szpitalu.
Dziękuję  czytam od dziś, bo mąż przywiozł mi komputer.
Jestem w szpitalu, ale nie jest źle  nie chcieli mnie przyjąć, wypytywali po co mi skierowanie skoro nic mi nie dolega i z ciążą wszystko w porzadku. Ostatecznie po 4 godzinach spedzonych na izbie przyjec przyjeli mnie na oddzial. Jakby nie mozna tego bylo szybciej załatwic  Mialam juz kilka razy ktg i raz usg, wszystko w porzadku, maluchy ważą 1000 g i 954 g, smyrają mnie po brzuszku i wszyscy są zadowoleni  Teraz ide spac, jutro sie odezwe.
Pozdrawiam maciorki!
|
to trzymajcie sie tam dziewczyny cieplutko
a na temat polskiej slużby zdrowia to si,ę juz nie wypowiadam  
Cytat:
Napisane przez pakusia86
bylo by fajnie gdyby final byl inny  no nic poszlismy si polozyc i sie przytulamy.... i ??? NIC!!! moj tz na maksa rozgrzany i moj synek rowniez dawaj.... znowu
az sie poplakalam bo mialam taka ochote na seksik ze hej... ale moj tz powiedzial mi wtedy kilka waznych slow... ze bardzo mnie kocha i jezeli nie moge to on sie nie gniewa.... nie gniewa sie bo za kilka miesiecy urodzi sie najwiekszy i najukochanszy seksik na swiecie 
|
kobieto taki facet to skarb dla niego
|
|
|