Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy jest coś w sferze intymnej, co was śmieszy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-13, 22:15   #90
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: Czy jest coś w sferze intymnej, co was śmieszy?

Cytat:
Napisane przez lorelei Pokaż wiadomość
Mnie i TZ smieszy jak w srodku akcji kot wskakuje na lozko, kladzie sie i zaczyna sie lizac jakby nigdy nic . Zero wyczucia .
koleżanka opowiadała mi, że kot jej faceta uwielbia kłaść się komuś na brzuchu, na klatce piersiowej, ogólnie to taki przymilny kocurek. Kiedyś podczas seksu na jeźdca wskoczył jej facetowi na klatkę piersiową i chciał szykować się do spania właśnie tam
Cytat:
Napisane przez Kmee Pokaż wiadomość
Ooo tak, fakt.. gra wstępna zdecydowanie się wydłuża.. ba, nawet dba o antykoncepcje, bo czasem tak się dobija, że się nie da go zignorować i wtedy mamy stosunek przerywany
Chyba przerzucę się na rybki

No fakt, taka kosmiczna pozycja też może nieźle rozproszyć i rozśmieszyć a wtedy... niciz seksu
Co do skarpetek też kiedyś mnie śmieszyły niemiłosiernie, ale nauczyłam się je ignorować i teraz mi nie robią
W sumie to ostatnio przeżywam jakiś renesans, TŻ kręci mnie nawet bardziej niż w dniu w którym się poznaliśmy
heheheheh rybki

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
od razu przypomniała mi się sytuacja z naszego życia.
moj T.Z. wyszedł z kąpieli owinięty ręcznik,iem i chciał zakołysac biodrami-tak sexownie.na koniec miał spaść ręcznik i miał zakołysac przyrodzeniem.
zaciekawiony i czający się pies myślał,że to zabawa i lekko złapał TZ. za wacka.
-on w szoku,a ja turlałam się ze śmiechu.
do dzis pamięta,żeby pilnowac przyrodzenia

ojj.kiedyś to płonęłam ze wstydu.dziś się śmieję.

mnie też.taka niemoc z niego wychodzi
hahahah boskieeeeeeeeeeee
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując