2009-02-13, 22:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Cytat:
Napisane przez Reijel
Paulina, Szaja - w głowie mi się nie mieści, że można się tak odzywać do członka rodziny  Współczuję ogromnie
|
Oj można kochana ja tu cenzure zastosowałam i podałam ino jeden jedyny przykład z zycia z tym czyms.co nie znaczy,ze na tym jednym koniec.o nie nie było tego oj było..
Cytat:
Napisane przez Malla
Paulina, Szajba - podniosłyście mi ciśnienie. Skąd się biorą tacy nieludzcy ludzie?
|
tez bym chciała wiedziec
Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Melduje zem wrocila i padam... No zwyczajnie pada mi sie na ryjek ze zmeczenia.
Ad. pytanie o obiadek - mialam zjesc kotlety sojowe z ryzem i warzywami, ale padam tak ze nie mam sily nic gryzc.
Ad. Nie pipszcie mi o dobieraniu stanikow - nie wierze w te bajki, albo jestem jedyna na ziemiii ktora faktycznie majac 80F ma 80F :P Wg. przelicznikow powinnam nosic HH :-S
Ad. gumki - dlatego kupuje sie dwunastopaki, hehe. Ale przypomnialo mi sie ze nie kupilismy pierscienia wibrujacego i gumek z wypustkami^^
Reijel, niebardzo.
A odnosnie odzywek, wczoraj o 2-3 w nocy zostalam nazwana pier.... je.... gowniarzem, przez meza mojej mamy. Coz, nawciskalam mu, kazalam sie odpie... i stwierdzilam ze jeszcze pol jego odzywki i... <w tym momencie powiedzial ze "mozesz mi naskoczyc gnoju"> takiego a nie ratowanie dupy i splacanie mieszkania... Tak, moge mu bardzo naskoczyc. To moj facet wezmie 20 tysiecy, i bedze splacal przez 5 lat. A oni moga sie wypiac na placenie rachunkow i w efekcie na mnie bedzie roslo zadluzenie (bo mieszkanie ma byc przepisane na mnie) i beda gadac ze przeciez dozywotnio moga sobie mieszkac, a mieszkanie na mnie ja mam wiec wszystko placic. Ta, nawet wiekszego pokoju mimo splacenia nam nie oddadza. Ale kij z pokojem, mamy wszystko sprzatac i w ogole... i tak i tak to robimy. Wiec tak, moge mu naskoczyc, wystarczy ze powiem "Nie zgadzam sie" i tyle. Sam ma 15 tysi zadluzenia na kredycie matki lapy polozyl, z obu kredytow mieszkanie mozna by bylo splacic, wykupic i wyremontowac.
A ja przez jego zachowania stwierdzam co raz bardziej ze nie bedzie 20 tysi na picie... moze jeszcze jego zadluzenie w banku mam splacic? *gest kozakiewicza* A takiego zobaczy jakakolwiek pomoc ode mnie i TZ.
I trudno bede smazyc sie w piekle, albo matka lajze wyrzuci i bedzie miala splacone mieszkanie, albo nie wyrzuci i pojdzie na bruk, bo ja i TZ sobie poradzimy.
Malla, niestety ale mam zamiar i tak isc na zaoczna biotechnologie i zdania nie zmienie chyba ze wystapia jakies wypadki losowe. Dzienna odpada wlasnie dlatego ze prace wyklucza a ja pracowac musze.
A wracajac do stanikow, ja nie moge sie przelamac zeby przymierzyc stanik, no nie moge :-S
|
Szpiegu kochany mój tyś madre dziewcze i zrobisz jak uwazasz.W pewien spsób czuje sie z Tobą "pokrewna"przez te nasze kule u nóg
|
|
|