Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zamykanie naczynek-Kraków(rumieńce na policzkach)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-14, 02:17   #5
adr1
Przyczajenie

Dot.: Zamykanie naczynek-Kraków(rumieńce na policzkach)

Potwierdzam to co pisałaś wyżej.
Jeszcze raz dzięki za odpisanie i mam nadzieję że będziesz codziennie odwiedzała ten temat.Ogólnie to widzę że mamy podobny problem(rumień) więc chciał bym się z tobą jakoś zgadać.Najlepiej przez gg bo szybko i bezproblemowo.

Ta dermatolog ma ADHD, tak przywieszonej babki już długo nie widziałem.NIEpolecam jej gdyż tylko idiotka was zdołuje.Myśli że wszystko wie jednak tak nie jest, 0tolerancji dla takich przypałów.Niestety większość dermatologów takich jest i tego się nie zmieni.Więcej z miłą chęcią negatywnych opinii napiszę później aby was ostrzec.Odradzam a ja już tam się nie pojawię.
Śmiała się i powiedziała że nie ma żadnych laserów i podobnych zabiegów, myślę że jest amatorką i tylko umie mówić a zabiegów profesjonalnych pewnie nie.
Przepisała maści te same co inni amatorzy, którzy nie pomogli a więc zasługuje na słowo "AMATOR" w dodatku rozex nie służy mi i tylko ten lek wywołuje większą czerwień dlatego jeśli dostaniecie rozex to się zastanówcie czy smarować na gródki oraz rumień gdyż u mnie ten lek nie pomaga a nawet szkodzi.Opinie innych osób również nie są satysfakcjonujące, większość ma problemy z takimi ostrymi lekami.
Rozpisałem się dość sporo ale się rozpiszę jeszcze więcej gdyż jak widzę to każdy amatorski dermatolog przepisuje tylko maści a jak się mówi że nie pomagają to amatorzy dają następne maści, tylko stracona kasa i nerwy gdyż można dostać przez je miłe słówko kota.Niech się cieszy że nie jest facetem bo jakiś psychol by jej krzywde zrobił, takie ostre słówka krzywdzą a ona o tym powinna wiedzieć.Po czasie spłynęły jednak zapamiętałem ją i z daleka od niej.
------------------------------------------------------
Natalka przyjaciółko jedyna z forum będę więcej chciał informacji gdyż widzę że dałaś radę ze swoim problemem a więc pójdę tam gdzie ty i spytam się o ten zabieg co robiłaś.Zależy mi tylko na zmniejszeniu rumieni gdyż wyglądam jak bym często lubił wypić... heh i to jest właśnie tragiczne.
adr1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując