Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-14, 07:54   #835
gorzkakawa
Rozeznanie

GG do gorzkakawa
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII

Cytat:
Napisane przez Truuuskawek Pokaż wiadomość
WwwW

śniadanie: serek homo wiśniowy(130g), 5 łyżek płatków owsianych gotowanych na wodzie, jabłko (170g), kawa.
II śniadanie: grahamka(62g) z polędwicą sopocką (9g) i plasterkiem pomidora, śliwka(91g).
obiad: sola-filet(100g) z przyprawam i makaron pełnoziarnisty(70g-suchy) oraz jogo naturalny (100g). Warzywa:buraczki tarte, pomidor, papryka. Czerwona herbata.
podwieczorek: orzechy laskowe(10g), migdały(30g), twaróg półtłusty(100g) z papryką, mix sałat. Czerwona herbata.
kolacja: wieśniak lekki z wkrojonym pomidorem, tuńczyk wsw(45g), twaróg półtłusty(30g), fasolka szparagowa, kawałek ogórka, gotowane brokuły. Czerwona herbata.
(stepper, brzuszki)

Ych, będzie jakieś 1700kcal. Teraz mam pewien problem i proszę o radę nie wiem co się dzieje Odżywiam się w tego typu sposób już dłuższy czas, zwiększam kcal. Wszystko było pięknie- do czasu. Otóż ostatnio zaczynam tyc
Przecież cwiczę codziennie, odżywiam się tak samo jak wcześniej tzn. w tego typu sposób, a na wadze jest coraz więcej i więcej Chcę to jakoś zatrzymac Jeśli o słodycze chodzi- nie ruszam ich w ogóle. Owoce wcinam do 16, zazwyczaj 2 dziennie. Jem sporo warzyw, piję wodę, herbatę czerwoną, wcinam ciemne pieczywo, pełnoziarniste makarony itp. itd. nie smażę, nie łączę ww z tłuszczami.
Tak, więc co może byc nie tak? Proszę o pomoc, jestem maksymalnie załamana faktem, iż w ciągu 2 dni przytyłam 1kg i nic nie zlatuje z wagi tylko rośnie
może są to po prostu dobowe wahania wagi? nie jesteś przed okresem może?

175, 83/62/89
gorzkakawa jest offline Zgłoś do moderatora