2009-02-14, 09:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
Napisane przez madziarra
Isa, uważam, że czasem lepiej zainwestować trochę więcej  Ostatnio obcięłam włosy i postanowiłam, że będę o nie bardzo dbać , bo są suche i mają tendencję do rozdwajania się na końcach  Sama ostatnio kupując okrągłą szczotkę do włosów wahałam się między taką zwykłą , plastikową a z naturalnego włosia. No i wybrałam taką z naturalnego, bo nie niszczy tak bardzo włosów jak plastikowa - wczoraj ją wypróbowałam i jest naprawdę świetna, cudownie się nią modeluje włosy , i uważam, że to był bardzi dobry wybór  Tak samo jest z farbami.
|
Ja kiedyś chciałam kupić taką płaską szczotkę z naturalnego włosia, ale jakieś twarde i kłujące te włoski miała, więc kupiłam drewnianią i też jest super 
Myślę jeszcze od dawna o zakupie suszarki z chłodnym nawiewem i jonizatorem czy jak to się tam nazywa żeby się włosy nie elektryzowały. Bo ja jak mam umyte i wysychają potem same to są w o wiele gorszym stanie niż jak je suszarką potraktuję, nie wiem czemu 
A w tym tygodniu muszę, po prostu MUSZĘ iść wreszcie do fryzjerki, bo wyglądam z tymi suchymi końcami jakby piorun w miotłę strzelił
|