|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VII
Cytat:
Napisane przez madziarra
Aha, wciąż jestem zakochana w minerałkach  Są cudowne, pięknie wyglądają na buzi, i to nie tylko moja opinia 
|
Ja potwierdzam na buzi tej pani wygladaja na zdjeciach zjawiskowo
A ja nie moge zamowic mineralkow a chcialam sobie zamowic taki maly zestaw probek musze znalesc jakas dobra duszyczke ktora mi pomoze
Cytat:
Napisane przez madziarra
Isa, uważam, że czasem lepiej zainwestować trochę więcej 
|
Ja wogole ostatnio stwierdzilam ze musze poszukac swoich faworytow i zwlaszcza na kosmteykach do twarzy nie bede oszczedzac.Do wlosow kusza mnie matrixy i ultra doux chce kupowac mniej,ale madrzej nawet jesli madrzej czasem oznacza drozej 
Isa ja mam taka suszarke i polecam zwlaszcza jesli kros suszy czesto wlosy -bo ja nie lubie i czekam az same wyschna
Ja mam opcje najlepszej temperatury dla wlosow -takiej letniej i jonizacje.Wlosy sa gladkie ,blyszczace ,takie lejace i wogole fajne suszenie trwa dluzej ale naprawde bez porownania z suszeniem na cieplo.Chlodnym nawiewem koncze zeby zamknac luski albo susze latem -ladnie blyszcza
Ice kochana! jestes JEDYNA osoba jaka znam ktora po wichurze snieznej ,bez kaptura i parasola dalej wyglada jak milon dolarow a na zdjeciach wychodzi jak modelka.Masz zachwycajace wlosy ,jestes sliczna ,delikatna ,kobieca i masz w sobei taka delikatnosc i kruchosc ktorej ci zazdroszcze
A przy tym jestes sympatyczna ,madra i masz cudne poczucie humoru.I umiesz tak ladnie chodzic na szpilkach
Prosze mi sie tu nei dolowac ,bo nie wolno!
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...
Edytowane przez gayenka
Czas edycji: 2009-02-14 o 11:00
|