Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - prosze rozpoznanie typu kolorystycznego tej modelki i podobne zdjecia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-12-30, 16:41   #3
o000agus
Zadomowienie

Dot.: prosze rozpoznanie typu kolorystycznego tej modelki i podobne zdjecia

ahh czytalam czytalam... ale mam takie same oczy i wloski i w sloncu robia sie bursztynowo zlote - zdawalo by sie ze jestem typem cieplym... jednak w kolorach jesieni, wiosny i mieszanych wygladam tak nijak - jakbym byla chora. wlasnie chcialam farbowac wlosy na czarno (zadna granatowa czern) i boje sie ze to bedzie dla mnie za ciemny kolor - bo czarny pasuje wylacznie dla zimy... a moze ja jestem lato? albo lato-zima? niby mi dobrze w palecie zimy ale tez nieszczegolnie np w bialym i granacie. tak samo niespecjalnie wygladam w pastelowych kolorach - jakos tak niewyraznie. przegladam to forum w celu rozpoznania mojego typu juz od ponad roku i nic ciagle wszystko jest niewiadome jeszcze nie spotkalam kogos kto by mial podobny typ - oprocz modelki na zdjeciu - dlatego prosze o zdjecia - jesli ktos ma - podobnych dziewczyn -moze wreszcie odkryje swoj typ
a to moje aktualne fotki z zimnym makeupem (a raczej tylko z oczami na czarno maznietymi) podklad jest chyba cieply, podobnie jak kuleczki arabian glow avonu :/

Edytowane przez o000agus
Czas edycji: 2006-03-16 o 00:30
o000agus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując