Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy jest coś w sferze intymnej, co was śmieszy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-14, 20:27   #97
Ravissante
Wtajemniczenie

Dot.: Czy jest coś w sferze intymnej, co was śmieszy?

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
mnie śmieszą narządy u samców-zwierząt. kiedy byłam na wsi widziałam penisa konia,byka,a niedawno szukając wiadomości w necie o żółwiu,ktorego sobie kupiłam ,zobaczyłam żółwiego wacka.
hihi to ja kiedyś jak byłam w zoo widziałam zboczoną małpę ten mały zboczek obcierał sie o klatke swoim penisem gdy wszyscy na niego patrzyli

Cytat:
Napisane przez Treissi Pokaż wiadomość
Bardzo fajny wąteczek - strasznie się uśmiałam

I przypomniało mi się jak kiedyś po sexie oboje z tż-em usneliśmy jakoś tak szybciutko, że się nie ubraliśmy. Rano jak się obudziłam za nic w świecie nie mogłam znaleść swoich majtek, więc budzę tż-ta i się pytam czy ich nie widział. On na to, że nie, ale zaraz poszuka. Wstaje z łóżka, ja patrze, a On ma na sobie moje stringi Nie wiem jakim cudem się w nie wcisnął i nawet o tym nie wiedział Zresztą do dzisiaj nie wiemy jak to się stało

dobre

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
a mnie wydaje podejrzane co innego ..że go nie piły te stringi?
może nosi takie i nie czuje różnicy,bo po zimowych pantalonkach moje początki noszenia stringów sa straszne
może lubi stringii

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

Ravissante jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując