2009-02-14, 21:55
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
Napisane przez elizka773
juz spokojnie.nie ma co sie na noc juz denerwowac i klocic  daj juz upust emocjom  kokosowe to kocham malibu ale to juz tez moge wypic.wszystko aby duzo i %%%%%  pijemy za zdrowko(bo cos szwankuje), no za nas oczywiscie!! ze jest gdzie sie wygadac i sobie popisac i za to ze te walentynki juz minely 
|
tak jest uspokoic sie trza, bo znow nie zasne w nocy nie ma co pogarszac sytuacji ... tak sie zastanawialam, ze babka z babka mialaby sie lepiej nie dosc, ze delikatna, rozumie ja to na dodatek raczej bardziej romantyczna i na pewno nie palnie czegos glupiego 
to zdrowko 
ja to wszystko wiem wiem, ze na kazdego nadejdzie czas, jedni szybciej inni wolniej i to nie znaczy, ze jedno kochaja silniej a drudzy slabiej ja to wiem... ale kurcze tak mnie piknelo i tak sobie myslalam wtedy (zawsze tak mysle kiedy ktos sie zarecza) 'on chce z nia spedzic zycie i nie boi sie tego powiedziec, jest tego pewny' i wlasnie tego im zazdroszcze, bo ja nie wiem czy tak jest u mnie
Czas edycji: 2009-02-14 o 21:59
|
|
|