Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - usuniety z konkursu (złamanie regulaminu)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-15, 09:31   #1
NieMamPomysluNaNick
BAN stały

GG do NieMamPomysluNaNick
Lightbulb

usuniety z konkursu (złamanie regulaminu)

Dzień dobry!

Interesującym faktem jest, że aż 70% kobiet przynaje się do różnych problemów z cerą. Ile mężczyzn ma podobne problemy? Oficjalne dane nie zostały ujawnione, niemniej jednak tylko odpowiednia pielęgnacja zapewni skórze piękno i zdrowie, dlatego z prawdziwą przyjemnością przedstawię swój sposób pielęgnacji cery męskiej, tłustej, i gruubej jak u u słonia

Jako pierwsze primo, używam żelu głęboko oczyszczającego z peelingiem L'oreal pure zone, natychmiast po zastosowaniu skóra jest głęboko oczyszczona, a nierówności wygładzone. Skóra zachowuje czysty, matowy i zdrowy wygląd przez cały dzień.

Następnie...

Na dość mocny trądzik polecam Zineryt Lek jest dostępny na receptę ale jest naprawdę dobry,jedyna jego wada to wybiela. Co ciekawe Zineryt jest lekiem pokroju "zrób to sam" czyli w opakowaniu mamy 3 pudełka, w jednym tajemniczy proszek, w drugim tajemniczy płyn. Zlewamy wszystko do 3 pojemniczka i robimy shake'a Działa!

Teraz czołowy krem dumnie noszący miano Kosmetyku wszech czasów.Którego większości przedstawiać nie trzeba Effaclar K z kwasami AHA i LHA Stał się zbawieniem dla mojej problematycznej cery, jest ona wygładzona, oczyszczona, stała się delikatniejsza i zdrowsza, pory zwężyły się, odcień skóry uległ ujednoliceniu i rozjaśnieniu.

Przed wyjściem jescze odribinę kremu matującego od Biodermy, nie zapycha, nie roluje sie, nie bieli, no i doskonale matuje

ociupinkę aksamitnego płaszczyku w postaci pudru od Inglota. Doskonale matuje, ujednolica kolor, i dość dobrze potrafi ukryć 'kinder niespodzianki' mi odpowiada

I wystarczy!

Aha! Jeszcze żel ze świetlikiem pod oczy!

Bo w sesji ilość przerbionego materiału liczy się w tygodniach na godzinę, dzięki żelowi powieki stają się lżejsze i łagodzi podrażnienia. Fajnie nawilża okolice oczu

Po zajeciach przemywam twarz.. mydłem i wodą!? - oczywiście że nie

Na początek idzie w ruch mleczko La Roche. Dzięki niemu czuje się żeśko, świeżo, i doskonale

Do tego tonik, i do wieczora jest spokój

Żel oczyszczający od Avene kupiony niedawno, wcześniej używałem Bioderma Sebium, La Roche, Iwostin, Garnier czysta skóra, pora wypróbować kolejny. Przyjemnie pachnie, nie wysusza, generalnie spełnia swoje zadanie w związku z tym polecam .

Wspaniały kosmetyk o którym już wspominałem...

Żel pod oczy od Vishy Homme. o dziwo nie zdecydował bym się na zakup, ale został mi świątecznie zprezentowany, ot taki przyjemny . No i chyba pomaga zredukować po-sesyjne oznaki przemęczenia, ale szczerze trudno mi ocenić.

Jeszcze tylko tableteczki Tetralysal, bez których nie wyobrazam sobie swojej cery .

Od święta ( jak mi się zachce ) lubie sobie pacnąć maseczkę od Perfecty, ale raczej sporadycznie chaotycznie czasem raz na miesiąc, albo raz na tydzień.. Baaaaardzo przyjemna, fenomenalnie pachnie, oczyszcza, jednak jedynym jej mankamentem jest fakt że kusi swoim zapachem do zjedzenia testowałem, nie smakuje fajnie

No i wszystko . Uzbierało się tego . W sumie moja pielęgnacja nie różni się zbytnio od innych, tyle że mając skóre nosorożca bardziej ją katuje, męcze i tak dalej Wierzę, że mimo wszystko informacje zawarte w tym poście pomogą odnieść komuś pielęgnacyjny sukces z cerą.

Pozdrawiam.

Edytowane przez NieMamPomysluNaNick
Czas edycji: 2009-02-15 o 09:34
NieMamPomysluNaNick jest offline Zgłoś do moderatora