Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-15, 10:14   #855
vana
Raczkowanie

GG do vana
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII

Cytat:
Napisane przez Kasia**** Pokaż wiadomość
MOJE U
Ile to może mieć wszystko kalorii?

śniadanie : 2 kanapki z pełnoziarnistego, orkiszowego chlebka z serkiem ziarnistym i pomidorem jakieś masło na chleb? maało, owoc mógł wpaść

obiad : jogobella light z 3 garściami płatków śniadaniowych, 4 ciasteczka pełnoziarniste LU GO to nie obiad najadłaś się tym w ogóle? i dlaczego jogurt light?

podwieczorek : 1 mały oscypek sam? nie powiesz mi, że nie byłaś po tym głodna

kolacja : 2 parówki sojowe z keczupem, 2 kromki chleba pełnoziarnistego, orkiszowego
j.w., zresztą podchodzi mi to pod kiepską R. brak NNKT, baaardzo mało ogólnie, zero warzyw(poza tym nieszczęsnym pomidorem, który w zimie najlepiej nie smakuje i zbyt wartościowy też nie jest) i owoców.

Cytat:
Napisane przez kika171 Pokaż wiadomość
Moje U:

Iśn- 4 podwójne tosty z serem, szynką i ananasem 2 kawałki ciasta z herbatką mniam! jakie ciasto tym razem?

jabłko

IIśn- duża bułka drożdżowa z jagodami, 300gr kefiru o smaku owoców leśnych kocham te drożdżówki, u mnie do jagód dają jeszcze duużo czekolady

pół banana pół?

O- flaki wołowe, 2 kromki chlebka do nich, ziemnaiczki polane tłuszczykiem, kotlet mielony, buraczki i papryka marynowana, kompot pychota, choć flaków nie lubię

kawwwwaaaa z mlekiem, kawałek ciasta, mars

P- wieeeeeelki kupny kulebiak na ciepło z ketchupem, herbata, znowu jabłko miało ponad 400gr i znowu pychota

2 cukierki

K- domowe pierogi z kapustą i grzybami-7, polane tłuszczykiem i do tego "skwarki" sąsiadka przyniosła tylko 10 ale Babcia dostała tylko 3 też chcę taką sąsiadkę!

teraz jem biszkopty moczone w mleku z miodem
pyszniutko! jak kiedyś() przejdę na U, to też chciałabym tak jeść i nie tyć, ajj.
smacznego, kika!
walczę!
vana jest offline Zgłoś do moderatora