Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krem DRULA
Wątek: Krem DRULA
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-04-17, 10:19   #1
shiraz
Przyczajenie

Drula-czy nie wybieli?

Zwalczyłam trądzik! choć przez jeszcze miesiąc będę zażywać tetracyklinę....na szczęście lekarz pozwolił mi wreszcie (po 3-miesięcznym leczeniu) stosować leciutkie kremiki nawilżające i regenerujące. Zabrałam się zatem za usuwanie przebarwień pozapalnych. Stosuję krem DRULA SPECIAL i odczuwam wyraźną poprawę samopoczucia. Wiem jednak, że na efekty muszę poczekać. Mam tylko pytanie: czy lepszy jest krem DRULA FORTE czy SPECIAL, a w ogóle to jaka jest między nimi różnica i czy wynika ona z tego, jakiego typu przebarwienia chcę leczyć? czy oba kremy są na pewno na przebarwienia (również) potrądzikowe, pozapalne? na ulotkach podano informację tylko nt. przebarwień posłonecznych, wątrobowych, starczych, piegów itd. ale czy DRULA (i który z tych dwóch rodzajów kremów?)rozjaśni brązowe plamki po trądziku? I jeszcze jedno - wiem, że istnieje także krem DRULA PIGMENT dla osób dotkniętych bielactwem, które odwrotnie niż inni - leczą nie ciemne a białe plamy. Od razu nasunęło mi się podejrzenie, że likwidując u siebie brązowe łatki spowoduję, że cera w tych miejscach wybieli się i w ten sposób wpadnę w błędne koło...Ostatnie pytanie zatem: czy wybielając ciemne plamki nie doprowadzę do powstania białych plam kontrastujących z naturalnym kolorem cery? czy stosowanie DRULA FORTE lub SPECIAL w efekcie gwarantuje równy koloryt skóry i na pewno działa tylko na ciemne plamy? boje się, że za rok będę leczyć się z bielactwa "nabytego na własne życzenie"))
shiraz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując