Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
No nie mogę...   :rot fl: z moim Tż tak będzie...sam na razie nie wie czy będzie ze mną rodził bo boi się patrzeć na mój ból...i że będą się musieli lekarze nim zająć a nie mną
Mam podobnie z królikami  Mój tata co roku hoduje króliki, mam cały zamrażalnik w nich (mamie się nie zmieściły w jej i przechowuję)  ale nie jem od jakiś 10 lat, bo od razu mi się przypomina jakie fajne, pluszowe były i jak się z nimi bawiłam jak mała byłam  podobno dla małego dziecka dobrze ugotować zupkę na króliku...wiele moich znajomych tak robi
Ja właśnie pisałam wcześniej że w czwartek i piątek mnie kuło ale uznałam że coś tam się rozciąga i z dzidzią wszystko ok, bo mnie później kopała i wierciła się
A tu jeszcze dla zainteresowanych: HealthyEATING
DURING PREGNANCY http://www.ific.org/publications/bro...gPregnancy.pdf (po Englishu  )
|
no tak, tylko ze Ty juz czujesz ruchy dziecka a ja nie za bardzo jeszcze czułam oprocz tych kłuć !
udało sie -moj wykres
|