2009-02-15, 21:14
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prosze o porade gdyz naprawde stanalem w kropce..
Cytat:
Napisane przez Klara38
Jeśli na wszystko patrzysz TYLKO przez pryzmat seksu, to ja Ci współczuję.
Doczytaj uwaznie posty zwyklego84 - może prócz seksu dopatrzysz sie jakichś uczuć, o których on pisze.
|
Sorry, ale w mojej wypowiedzi poza paczką gum nie było słowa o seksie, więc nie wiem do czego pijesz. A co, na pewno jak jechała do faceta na Walentynki to pewnie po to, żeby się za ręce potrzymać. Uczucia widzę, z jego strony na pewno (fajny z autora facet, przyznaję), ale ta dziewczyna według mnie jest nie fair. Hello - ma faceta, więc powinna być mu wierna. Powinnam jej współczuć, że ona nie wie czego chce? Taaa. Na pewno będę się roztkliwiać nad jakąś pannicą, która zdradza swojego faceta i tłumaczy to brakiem zdecydowania i niechęcią do zmian. Pierwsze słyszę, żeby to były dobre usprawiedliwienia dla zdrady.
Współczuję natomiast autorowi, bo wydaje się wrażliwy. Dla mnie nie ma, że jest z tamtym i z tym - albo jeden, albo drugi. To co ona robi jest po prostu niemoralne. Zamiast zakończyć tamten związek i zacząć coś z autorem ona bawi się i jednym, i drugim.. Jak ktoś jest dorosły to powinien umieć podejmować decyzje, a nie - "trochę tu, trochę tam".
PS: Gdyby nic jej nie łączyło z jej facetem już dawno by z nim zerwała. A jest nadal, więc chyba o czymś to świadczy. IMHO, zero szacunku i do Tż, i do autora..
|
|
|