Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 5 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-15, 22:16   #2446
anetafin
Raczkowanie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 5 :)

Cześć wszystkim
Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
Anisia - Piter jak zwykle przeuroczy...jakie pozy przybiera specjalnie do zdjecia haha fryz wymiata!!

Cestia - ja dlatego chcialabym mala nauczyc juz butli bo sie boje tego gryzienia jak zeby sie pojawia...a ona ma w nosie nauke dzis tz sie udalo wmusic jej herbatke bo od 3 tygodni udawala, ze nie umie pic z butelki...
no właśnie ja mam to samo z Natalką generalnie każda butelka czy smoczek jest beee i pic nie umie, ale nie raz jak ma humor to tz jest w stanie wlać w nią nawet 90 herbatki a mnie sie to nigy nie udaje
podobnie jak niektóre z Was próbowałam różnych smoczków aventowskich i TT i nic. troszke lepiej idzie jedzenie łyżeczką , ale podawanie w ten sposób napojów to już przesada przecież choć jak na razie tylko to działa sprawnie.

Dudi jechałam dokładnie e7 -al krakowską. jak będę jechać w piatek to na pewno pomacham.
anetafin jest offline Zgłoś do moderatora