Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najgłupsze, najbardziej infantylne i niekonwencjonalne opisy - gg, nk etc.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-15, 22:16   #100
nina219
Wtajemniczenie

Dot.: Najgłupsze, najbardziej infantylne i niekonwencjonalne opisy - gg, nk etc.

Cytat:
Napisane przez Magadan Pokaż wiadomość
Najbardziej wkurzają mnie opisy , jak ktoś wcześniej nazwał "z tRaWką" (-> nie umiem tego robić ) i w stylu dzieci-pokemonów. Te wszystki lovcciam, koffciam, idę ciapu ciapu doprowadzają mnie do białej gorączki. I na nk denerwuja mnie te różne symbole przy nazwisku (i teraz nie wiem czy jakaś moda zapanowała, że każdy daje swoje drugie imie i imię z bierzmowania, i jest np. Anna Maria Laura ).
Mam, a właściwie miałam kolegę , który starował do mnie i ustawiał sobie opisy w stylu "koffciam Cię <i tu moje imię>. No jak można być tak infantylnym w wieku 21 lat. Masakra.
A i jeszcze jak widzę w stylu "Nowe focie, komętujcie,"to również dostaje białej gorączki
Teraz na szczęście dla mnie uszczupliłam moją listę kontaktów na gg, ale na nk to się wchodzić boję
Mnie też strasznie denerwują ludzie, którzy mają sto tysięcy imion w profilu. Na pewno wszyscy znają taką dziewuszkę jako Sabrina Karina Penelopa. Eh... szkoda słów!

Cytat:
Napisane przez magdaa_j Pokaż wiadomość
haha, niektóre opisy mnie powaliły

Ja ze swojej listy gg wyrzuciłam takich co mnie opisami denerwowali

Natomiast zostaje nk i natknęłam się właśnie na opis 13letniej koleżanki mojej siostry:
KoChaM KoGoŚ koChaNeGo i NiE MoGę ZyĆ BeZ NIeGo
albo
nowe FoTkI koMenTowAć PliSSq!

Albo to tak swoją drogą, mam koleżankę (17 lat) a po prostu ręce mi opadają jak ze swoim chłopakiem(17 lat) piszą sobie na profilach takie teksty oto fragment jego wypowiedź na profilu:
Kochanie Nie Masz Byc o Co Taka Zla Mowilem Ze Bede Dzwonil ;* Wiec dlaczego nie obieralas? Nic Nie Pilem Bo Nie Moge Bo biore Taletki i Jeszcze Przez Moj Zoladek! I Nie Tanczylem z Zadna Dziewczyna! Bo Kocham Tylko Ciebie I TyLKo Z Toba Pragne Byc!

o co chodzi? Nie moga pogadać na żywo/przez tel./ na gg?!
Też mam takich delikwentów w znajomych:P

Żeby kogoś rozpalić, trzeba samemu płonąć.

nina219 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując