Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-15, 22:18   #4540
Niecodzienna
Zadomowienie

Dot.: Styl S i B z Gossip Girl (Plotkara)

Cytat:
Napisane przez tomusialesbycty Pokaż wiadomość

mam takie pytanie.
Czy może któraś z was używała podkładu Vichy Dermablend? Zamierzam go sobie kupić na allegro ponoć jest dobry ale chciałabym zobaczyć wasze opinie, jeżeli używałyście. Tak poza tym może znacie jakieś dobre podkłady bądź pudry sypkie bo ja nie mogę jakoś natrafić..
niestety (a może stety ) nie używam podkładów. To nie dla mnie, zaraz pewnie miałabym uczulenie. Ale może na KWC będą recenzje na ten temat?

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
moim zdaniem juz spokojnie zaczynaja i będą modne gladiatorki
oby nie!
Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
a oprócz gladiotorów, jakie buty proponujecie na wiosne/poczatek lata?

i tak btw, wiem że kiedyś był poruszany temat butów Sereny z 1szej serii , jak wysiada z taksówki w pierwszy dzień szkoły, wiecie gdzie mozna je dostać? może nazwa jakiegos sprzedawcy z all?
Coś mi się zdaje (przeczucie takie), że będą modne najzwyklejsze czółenka w stylu tych z załącznika. Obowiązkowo w kolorach dających po oczach, bo przecież neonowe kolory są taaaaaaaaaaakie modne

Jak myślicie, dotrze do nas moda chodzenia w kozakach nie tylko w zimę? Chciałabym, żeby to nie było "trendy",ale akceptowalne, zeby nikt nie gapił się na to jak na ufo (nieraz odwiedzając Anglię w wakacje widziałam co krok kozaczki. Wyglądało to bardzo ładnie ).

A mokasyny darzę jakąś taką...antypatią.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1204487394.jpg (34,6 KB, 37 załadowań)

So where is the passion, when we need it the most?
Niecodzienna jest offline Zgłoś do moderatora