2009-02-15, 21:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Cytat:
Napisane przez ***luna
na co ?
|
A na TZta. Zesz k*** jego mac. Mam biurko w living rumie, a wspollokatorka pracuje na nocki. WIec wieczorem wstaje i dziala, gotuje, maluje (mamy living przechodni do kuchni). Nie mam jej za zle, jest cicho i w ogole, ale skupic sie to nie pomaga przy pisaniu pracy. Mamy drugie biurko w sypialni, to okupuje TZ. To najpierw dzis mi zrobil wyklad, ze sobie stoje z uczniem moim 5 minut w holu i gadam zanim on wyjdzie, a to sluchac i jemu to przeszkadza. OK, no faktycznie, przeprosilam, sie poprawie. Ale siedze sobie teraz, wspollokatorka poszla do pracy i pisze. Przyszedl czy moze sprawdzic mejla. No moze, biedny jest bo mu komp siadl, sprawdzaj. Sprzwdzil, zero mejli (ja sobie robilam herbate zeby czasu nie marnowac). Wracam i widze, ze siedzi iczyta cos na portalu to sie pytam, czy moge juz siasc. Wzion i sie obrazil! No zesz kufa jego mac.Rozumiem, ze biedny jest, bo nie ma kompa, ale mi czasu na pisanie pracy nie przybywa. A caly dzien do wieczora pracowalam potem zakupowalam i gotowalam, niestety gotowanie zabiera mi w h czasu przez moje flaki i ich wymagania.
|
|
|