Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - KONAD - Artystyczne Zdobienie Paznokci
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-15, 21:56   #319
JustynaTBS
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do JustynaTBS GG do JustynaTBS
Dot.: KONAD - Artystyczne Zdobienie Paznokci

Wczoraj dostałam swój walentynkowy zestaw KONAD. Zestaw świetny, pięknie opakowany oczywiście od razu wzięłam się do robienia stempelków i pierwszy mi wyszedł świetnie tylko płytka od razu się porysowała, wzięłam się za drugi wzorek a tu... przestało mi wychodzić kilka z kolei wogóle nie odbiło się na stempelku. Tak prubowałam i aż zaczełam sie wkurzać ale stwierdziłam że prubuje dalej bo wczesniej czytałam że na początku czesto nie wychodzą. I wkoncu po pewnym czasie zaczeły mie wychodzić po prostu troche za mocno przyciskałam zdrapke a wystarczy naprawde delikatnie przejechać po wierzchu płytki. Teraz juz wychodzą mi wszystkie wzorki!!!!!! teraz po 1 dniu wychodzą mi wszystkie wzrorki we wszystkich kolorach!!! a mam duży zestaw diamentowy, mam 7 kolorów lakierów i wszystkie są świetne!!! polecam dziewczyny nie tylko dla profesjonalistek ale też dla dziewczyn które chciały by mieć piekne paznokcie "domowymi" sposobami
JustynaTBS jest offline Zgłoś do moderatora