2009-02-16, 08:30
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: ...Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana...
Cytat:
Napisane przez anusiaanulka
Witam Was proteinki  )
Dzisiaj od mojej cioci dowiedziałam się o diecie Pierre Dukana i od rana buszuję po internecie i czytam i czytam i jestem w szoku bo wychodzi na to, że ta dieta jednak działa  ) MAM TAKĄ NADZIEJĘ, ŻE NA MNIE TEŻ PODZIAŁA  ))) Nie mam fakt faktem książki ale sobie ją kupię na allegro. Kilka dni minie za nim do mnie dotrze, więc do tego czasu muszę polegać na tym co Wy mi poradzicie  Wiem, że powinnam na przemian stosować nabiał z nabiałem połączonym z warzywami i ja chyba zrobię sobie 5/5 Stosowałam już w życiu mnóstwo diet ale nic  Ostatnio schudłam 12 kilko ale zaraz później przytyłam ze zdwojoną siłą i teraz mam do zrzucenia 17 kilo. W życiu tak dużo nie ważyłam i ogólnie jestem przerażona ale też pełna wiary w to, że tym razem mi się uda!! Aż boję się mężowi powiedzieć o moim kolejny odkryciu bo pewnie mi powie, że on nie wierzy w takie cuda i lepiej powinnam więcej ćwiczyć ale co tam to nie on się czuje źle w moim ciele
Proszę powiedzcie mi co można jeść między posiłkami jak ma się ochotę na "coś" ????
|
Witaj. Faza naprzemienna, o której piszesz, jest drugą fazą diety. Pierwsza to tzw. Faza uderzeniowa, która powinna trwać od 1 do 10 dni w zależności od ilości kilogramów do zrzucenia. W tej fazie jemy tylko same białka i pijemy wodę, herbatkę, kawę. Wszystko co Ci potrzebne opisane jest świetnie na pierwszej stronie wątku przez natalaplo. Powodzenia.
|
|
|