2009-02-16, 10:04
|
|
Przyczajenie
|
Mąż zdradza mnie od lat ,co robić???
Witam wszystkich serdecznie.Kilka dni temu zupełnym przypadkiem trafiłam na Wasze forum.Zaczęłam czytać i badzo mi się spodobało.Zaglądam tu również po to aby znaleźć odpowiedzi na swoje osobiste wątpliwości.Może znajdę w Was pomoc w nurtującym mnie problemie.
Po krótce opiszę swój przypadek.Jestem mężatką od 19 lat,mam dwoje dzieci.Od wielu lat łapałam męża na zdradach z tym że oczywiście nie ma gorącym uczynku,ale smsy,emaile i zawsze wmawiał mi że to żarty , wygłupy i takie tam.Ja mam swój rozum i wiem , że prawda jest inna , ale wybaczałam mu.Rok temu złapałam go na telefonach do prostytutek , znów się wykręcił ,że dzwonił dla kuzyna , sam nigdy z takich usług by nie skorzystał.Nie uwierzyłam , złożyłam pozew o rozwód , miałam dość jego "żartów".Niestety , sprawę zawiesiłam , bo mnie urobił ,że kocha i tylko ze mną chce być.Ja też go kochałam i uległam.W tej chwili od kilku miesięcy przebywa za granicą co miesiąc przyjeżdza do domu. Dwa tyg temu znów przypadkiem zostawił telefon w domu , bo za granicę wziął nowy.Ja korzystałam ze starego i znalazłam w nim smsy do kolegi , w których opisuje jak na "dziwki" chodzi i co tam mu wspaniale robią. Jestem wsiekła i załamana.On oczywiście znów tłumaczy sie , że to były takie żarty , ale ja nie potrafie w to uwierzyć. Odwiesiłam sprawę o rozwód, ale cierpię strasznie i sama nie wiem co robić. Pewnie wielu z Was wydam się śmieszną naiwniarą , sama o sobie tak myślę , ale taka jestem i nie potrafię sie zmienić. Są momoenty ,że go nienawidzę a za chwilę tak mi go brak i pozwoliłabym mu wrócić.Czy miała któraś z Was taki przypadek ? Ja już rady z emocjami nie daję  
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|