Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Witam . Miałam napisac co u mnie słychac. Ogólnie w szkole sporo nauki, nawet zaczyna sie to robic monotonne, w kazdy piatek spr z matmy , w kazdy czwartek spr z chemi. ale juz nawet sie przyzwyczaiłam. Odliczam dni do wielkanocy aby choc na chwile odpoczac od tej szkoły. Z tz jest chyba ok, wytrzymalismy tylko kilka dni bez siebie- były to chyba najgorsze dni dziwnie sie czułam.
Poza tym zdarzyło sie nie miłe wydarzenie. Co miesiac miałam robione zaszczyki - od kilku miesiecy miałam nie regularny okres oczywiscie zaden lekarz nie wiedziała dlaczego , kazdy tłumaczyc ze o tak ze samo sie ureguluje. Co za roynica cyz mam co 2 tygodnie czy co 1,5 miesiaca. Ale znalaz sie poryadny lekarz ktorz oswiadczyl , ze te objawy spowodowane sa przez owe zaszczyki oraz moze powodwac to wzrost masy ciala. a ja sie dziwiam dlaczego przybieram na wadze mimo aktzwnego trybu zycia... oczzwiscie odstawilam wszystko, a jak weszlam na wage to sie przerazilam , dluga drugo przede mna.... eh
Czas edycji: 2009-02-16 o 14:26
|