2009-02-17, 11:01
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Cytat:
Napisane przez Andzi84
czesc dziewczyny 
to jest moja pierwsza wypowiedz na wizażu i ten temat dotyczy takze mnie,,chodzi o spotkania z facetami z neta,,.bylam w związku 5 lat z czego 3 lata to czas zamarnowany..gdy sie rozstalismy myslalam ze juz naprawde nikogo sobie nieznajde dopóki nieweszlam na czat.tam poznalam faceta gadalismy non-stop przez 2 tyg,w tym czasie bylismy oboje w anglii.spotkalismy sie i moze by cos z tego bylo gdybym niemusiala w zwiazku z praca przeniesc sie do Belgi.pisalismy dzwonilismy do siebie ale ta odleglosc niestety niewyszla nam na dobre.ale najlepsze jest to ze gdy bylam w polsce nigdy bym nieweszla na czat i nieszukala facetów przez internet;/w sumie od tego czasu spotkalam sie kilka razy z facetami z czata ale to niebylo to,zawsze czulam ze to ja bardziej chcialam skims byc niz ta druga osoba  kiedy sobie juz powiedzialam dość facetów i chce byc sama, odezwal sie do mnie facet na NK  i tak zaczelismy pisac od czasu do czasu.to trwalo tak kilka miesiecy. dopiero spotkalismy sie pierwszy raz po nowym roku i tak juz spotkamy sie juz 1,5miesiąca i narazie wszystko jest jak na najlepszej drodze  dopiero jka poznalam go to czuje ze komuś naprawde na mnie zalezy mam nadzieje ze sie niezawiode bo mam juz dosc porażek. troszke sie rozpisalam ale chcialam tez powiedziec Wam ze niema nic zlego w poznawaniu sie przez neta i to jest dobrym sposobem dla nieśmialych osób takich jak ja 
pozdrowionka
|
trzymam kciuki i życzę powodzenia
Maja jest już z nami 
08.04.2012
|
|
|