2005-12-31, 15:22
|
|
Raczkowanie
|
Wybuchowa mieszanka?
Witam!!!
Jest to kolejne oklepane pytanie o analizę kolorystyczną, ale myślę że dosyć nietypowe...
Przeczytałam wsyzstkie artykuły o analizie i nawet 2 razy byłam u "profesjonalistki" która miała mi pomóc... i nic... nie wiadomo co i jak...
Otóż mam wrażenie że jestem typem chłodnym (różowe rumieńce, chłodna cera...) lepiej wyglądam w różu niż w żółciach i pomarańczach (choć mi się nie do końca tak wydaje) ale....
Oczy mam piwne z cieplutkimi przebarwieniami, opalam się fakt... ciężko przez piekący róż, ale na ciepły kolor przez co twarz "nie pasuje" do ciała bo jest chłodna... Poza tym moje włosy ( nie sugerujcie się zdjęciem, uwielbiam się farbować, a teraz rozjśniam notorycznie bo chcę uzyskać jasną platynkę) są w naturze ciemnym blondem... głównie popielatym ale gdzieniegdzie wyskakuje złoty lub miedziany połysk... Mówiono mi że świetnie wyglądałam w czarnym kolorze włosów, zaś w rudym miałam odczucie sztuczności...
Czyli jestem jakąś super wybuchową mieszanką ?
Pytam nie z błahego powodu ale z bardziej poważnego... i ryzykownego... W najbliższym czasie muszę kupić sobie kilka kompletów ubrań i rzeczy do makijażu do nowej pracy.... i nie chcę popełnić jakiejś kolorystycznej gafy, bo praca jest poważna...
Mam nadzieję ze znajdzie się ktoś znający się na rzeczy i powie mi jaki kolor jest ok, a jaki nie...
Z góry dziękuję
|