|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Esti ja wiem wiem tylko podalam kolejny rodzaj glupoty kobbiety Nie rozumiem lasek dla ktorych wyglad w ciazy jest wazniejszy niz dziecko i schiza ze jak sie do figury nie wroci to maz zostawi lub takie tam
Superzabula no piekny sen a dzidzia tak wlasnie ma moja tez , jednego dnia kopie prawie caly dzien i disco sobie robi a drugiego musze brzuchem pomajtac zeby puknala choc raz
Aguska glowa do gory wszystko sie unormuje a Ty sie mie martw wypoczywaj i dbaj o slonko
Bercia jak tam po wizycie?????
FAsolka wody plodowe w gornej granicy sa jesczez oki nei ma co sie martwic , pewnie lekarz powtorzy za kilka tygodni USG
Ja przy synku mialam gorna granice i urodzilam sliczengo synusia a nawet toche go przenosilym Jesli wyjdzie ze masz wod powyzej granicy wtedy bedzies sie martwic teraz jest oki
Dziewczyny a ja wczoraj przezylam Horror w domu
Moj syn zauwazyl ze nie schhowalam srodka do czyszczenia sedesiku i co??
Prysnal sobie w twarz , byla akcja krzyk przemywanie na sile oczu i zbieranie do szpitala ale zadzwonilam do Centrum Zatruc a maly mi zasnal w miedzy czasie i oswiecono mnie ze jesli spi spokojnie i nie pociera oka to bedzie oki
Cala noc czuwalam i na zmiane wymiotowalam ( chyba nerwy )
Rano moje slonko wstalo jakby nigdy nic
Nie moge sobie podarowac ze cosziennie czyszcze kibelek bo maly do niego sika i nigdyy nie zapominam srodkow chowac a wczoraj taki zonk